Ďalšie mesto s rýchlou a kvalitnou donáškou!

Wolt štartuje v Prešove

Donášková služba Wolt sa rozhodla rozšíriť svoje služby do ďalšej, v poradí už siedmej slovenskej metropoly. Už 13. mája o 10:30 spúšťa svoju prevádzku v Prešove.Rovnako ako v iných mestách, aj v Prešove chce Wolt prinášať jedinečné služby pre svojich zákazníkov, vrátane rýchleho doručenia jedla pri dverách priemerne už za 30 minút. V úvode ponúkne na výber donášku z viac ako 40 obľúbených reštaurácií, na ďalších partnerov sa Wolt teší už v krátkom čase.

Spustenie služby v Prešove nadväzuje na nedávny úspešný štart v Žiline. Tomáš Beniak, generálny riaditeľ Woltu na Slovensku, neskrýva svoju radosť zo zahájenia kvalitnej donáškovej služby v ďalšom slovenskom meste: „Do Prešova sme sa veľmi tešili. Bolo už načase, aby sme obľúbenú donáškovú službu Wolt spustili aj v treťom najväčšom slovenskom meste. Veríme, že náš vstup do Prešova ponúkne hodnotu, ako obyvateľom, tak aj podnikateľom zo segmentu gastra či maloobchodu, zároveň i ľuďom, ktorí si chcú flexibilne zarobiť, teda našim partnerským kuriérom. Tešíme sa na naše fungovanie v tomto krásnom meste.“ Navyše, počas prvých 2 týždňov (13. 5. - 26. 5.) ponúka Wolt všetkým novým zákazníkov v Prešove základné doručenie zadarmo.

Prešovčania si budú môcť objednať z obľúbených reťazcov, ale aj mnohých lokálnych reštaurácií. “Službu Wolt sme si vybrali, aby sme aj naďalej zostali bližšie k našim zákazníkom, ktorí radi využívajú donáškovú službu a najmä ako doplnkovú službu pre tých, ktorým okolnosti nedovolia nás navštíviť práve v tej chvíli, keď "dostanú na nás chuť" . Našim cieľom je priniesť kúsok POETIKY v jedle aj do ich domovov rýchlo, spoľahlivo, s garanciou kvality … a hlavne jednoducho,” hovorí Katarína Tomková, majiteľka podniku POETIKA bistro&coffee&wine. Wolt ponúka kvalitu a rýchlosť doručenia, ktoré sú pre službu prioritou. „Ako som mal možnosť sám skúsiť pred pár týždňami, Prešov má viacero skvelých reštaurácií, z ktorých si naši zákazníci môžu objednať donášku a do 30 minút ju budú mať,“ dopĺňa Tomáš Beniak z Woltu. “V donáškovej službe vidíme budúcnosť. Wolt s prehľadom zvláda aj komplikovanú infraštruktúru vo väčších mestách, a to dokonca ekologicky. Férová ponuka nás nenechala chladnými a rozhodli sme sa pre spoluprácu,” popisuje majiteľ reštaurácie Diktator Restaurant, Maroš Debreceni.

S príchodom Woltu štartuje v Prešove donášku aj obľúbená sieť reštaurácií rýchleho občerstvenia McDonald’s. „Obľúbenosť našej doručovacej služby McDelivery medzi zákazníkmi naďalej narastá a je vidieť, že stále viac ľudí využíva benefity donášky ku svojim dverám z našej ponuky jedál. V súčasnosti túto službu ponúkame už v siedmich slovenských mestách, a to z 25 McDonald's reštaurácií novej generácie. Veríme, že tento počet miest a prevádzok bude perspektívne narastať, nakoľko v doručovacej službe vidíme silný potenciál. Aj preto naše partnerstvo so spoločnosťou Wolt neustále posilňujeme a spoločne sa snažíme byť čo najbližšie k naším zákazníkom," hovorí Lucia Polačeková, PR supervízorka McDonald's pre Slovensko.

V mimoriadne ťažkej situácii je pre mnohé gastro prevádzky spoľahlivý donáškový servis stále jedinou možnosťou, ako doručiť svojim zákazníkom kvalitné jedlo. “Wolt sme vnímali ako silného partnera, obzvlášť v čase pandémie. Navyše, umožňuje nám dostať naše produkty k zákazníkom, ktorí našu prevádzku bežne nenavštevujú,” hovorí Jozef Kaňuk z NICO CAFFÉ.

Pozrite si aktuálnu infografiku Woltu na Slovensku

Okrem rýchleho doručenia Prešovčania určite ocenia jednoduchú mobilnú aplikáciu a pohotový zákaznícky servis, ktorý reaguje v priemere do 1 minúty. Bezpečnosť je na prvom mieste, preto Wolt doručuje všetky objednávky automaticky bezkontaktne.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. dm podporila sumou 6 475 eur realizáciu projektu Základnej školy
  2. Na zdraví záleží
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  6. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  7. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  8. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 163
  2. Každý piaty zomrie 8 940
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 777
  4. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 7 603
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 801
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 733
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 509
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 2 835
SkryťVypnúť reklamu

dm podporila sumou 6 475 eur realizáciu projektu Základnej školy na ulici Eliáša Lániho v Bytči „EDUVITAL strecha“.

25m

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 10 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 10 h
SkryťZatvoriť reklamu