Nedeľa, 20. jún, 2021 | Meniny má ValériaKrížovkyKrížovky

Pripravte klientovi jedinečný zážitok

Pri zariaďovaní hotelovej izby myslíte na každý detail.

(Zdroj: HORECA TEXTIL)

Hoteliéri a majitelia reštaurácií zažívajú veľmi ťažké obdobie. Dlhodobo zatvorené prevádzky znamenali pre nich obrovské straty, a to aj napriek pomoci od štátu. Podľa podnikateľov je však nedostatočná. Čo je horšie, pre mnohých mala pandémia katastroficky scenár a museli svoje podniky zavrieť. Zdá sa však, že zlepšená pandemická situácia môže opätovne naštartovať hotelový a reštauračný biznis.

Mnohí hoteliéri využili čas obmedzení na rekonštrukcie alebo zveľadenie svojich prevádzok. Niektorí nad takou investíciou ešte len uvažujú, aby vytvorili svojim klientom vyšší komfort. My vám poradíme, kde zoženiete jedinečné produkty za bezkonkurenčné ceny. Spoločnosť HORECA textil, zaoberajúca sa výrobou a predajom hotelového, reštauračného a dekoračného textilu pôsobí na trhu už viac ako desaťročie. Za ten čas si získala priazeň zákazníkov nielen na Slovensku, ale i v Českej republike a Poľsku. V jej ponuke nájdete jedinečné produkty v mimoriadne vysokej kvalite a za výhodné ceny.

Prvý dojem

Ak si chcete hosťa získať, nezabudnite na prvý dojem a pripravte mu miesto, kde sa bude cítiť skutočne ako doma. Preto rozhodne nepodceňujte žiaden detail. Vhodné zvolené hotelové závesy dokážu malý zázrak. Keď tento kúsok ideálne doplníte záclonami, posteľ vyšperkujete vankúšmi a prehozmi, izba získa nádych jedinečnosti a klient to rozhodne ocení. Určite odporúčame závesy Blackout. Pôsobia elegantným, až luxusným vzhľadom a majú 95% zatemnenia priestoru vďaka všitej polyamidovej látke. Znamená to, že prakticky neprepúšťajú svetlo, majú vynikajúce akustické i tepelné vlastnosti. V zime udržiavajú teplo, v lete ho nepúšťajú z vonkajšieho prostredia. Sú vyrábané v troch materiálových prevedeniach mimoriadnej kvality.

O niečo nižší štandard sú závesy Dimaut. Sú vhodné predovšetkým do menších ubytovacích zariadení. Využitie ale nájdu aj v klasickej spálni. Ak vám postačí klasika, odporúčame dekoračné závesy. Sú vhodné pre reštaurácie a iné gastro prevádzky. Majú najnižšiu gramáž a sú aj cenovo najvýhodnejšie.
Ak ste si už vybrali záves, dávame do pozornosti hotelové záclony – voály. Ideálne doplnia interiér.

Všetky výrobky sú jednoduché na údržbu aj vďaka jedinečným háčikom Microflex.

Hotelové vankúše a prehozy

Pri hotelovej posteli nezabudnite na dekoračné vankúše. Tie zapasujú do každej hotelovej izby a pri správnom výbere budú určite čerešničkou na torte. Aj v tomto prípade sú k dispozícii tri varianty od základných až po luxusné, pripomínajúce plyš a zamat. Nielen hosť, ale aj majiteľ prevádzky ocení dlhú životnosť či odolnosť voči presiaknutiu tekutiny. A úplnou bodkou sú prehozy cez posteľ. Tie od firmy Horeca textil sú elegantne ukončené päťcentimetrovým lemom smerom dovnútra. To znamená, že hoci neplnia žiadnu významnú funkciu, nevidieť ich spodnú časť, a tak pôsobia jednoliato a ideálne držia tvar.

Ako vidieť, hotelová izba nemusí byť obyčajná. Ideálne hotelové textílie v kombinácii s výzdobou a celkovou atmosférou vytvoria priestor, kde sa bude klient cítiť naozaj ako doma. Ak sa teda už rozhodnete pre produkty od spoločnosti Horeca textil, máte záruku profesionálnej komunikácie, poradenstva a dodania výrobkov v mimoriadnej kvalite. Produkty dokáže firma ušiť presne na mieru, v rôznych veľkostiach, farbách a materiálových prevedeniach. Je teda len na vás, ktorú variantu si do vášho zariadenia vyberiete.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

18. jún

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

18. jún

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.