Štvrtok, 17. jún, 2021 | Meniny má AdolfKrížovkyKrížovky

Bezpečnejšia a lacnejšia STK pre seniorov v DEKRA

Seniori majú motiváciu prísť na STK v menej rušných otváracích hodinách. DEKRA Slovensko ich za to odmeňuje zľavou 11%.

DEKRA Slovensko – najväčšia sieť staníc technickej kontroly na Slovensku – prichádza so zaujímavým a originálnym riešením ako zvýšiť bezpečnosť najohrozenejšej skupiny obyvateľov – Seniorov – na svojich staniciach technickej kontroly. Seniorom ponúka zľavu 11% na technickú a emisnú kontrolu ak prídu na STK po 13:00.

„Majitelia vozidiel, ktorí ich chcú naďalej používať, musia navštíviť STK bez ohľadu na to, či je to bezpečné alebo nie. Napriek dodržiavaniu prísnych hygienických opatrení na našich staniciach, návšteva STK so sebou vždy prináša riziko súvisiace so stretávaním iných ľudí a možnosťou nakazenia sa“, hovorí Ľubomír Ochotnický, generálny riaditeľ spoločnosti.

K tomu dodáva, že zľavou 11% na pravidelnú technickú a pravidelnú emisnú kontrolu chce DEKRA motivovať seniorov, ktorí musia na STK prísť osobne, aby tak urobili v menej rušných otváracích hodinách po 13:00. Tým sa zníži ich kontakt s ostatnými zákazníkmi a zvýši ich bezpečnosť.

Každý, kto niekedy navštívil STK, si určite všimol, že okrem vodičov osobných vozidiel, sa to tam hemží aj šoférmi kamiónov či autobusov, ktorí cestujú po celej Európe. Potvrdzuje to aj jeden z vedúcich STK DEKRA Michal Macošinec: „Najviac kamionistov tu máme ráno a doobeda. Poobede sa to väčšinou trošku ukľudní. Všetkým zákazníkom odporúčame objednávať sa na určitý čas cez náš objednávkový systém, aby sa tu netvorili rady.“

Aké sú pravidlá uplatnenia zľavy?

• Zľavu 11% si môže uplatniť každá osoba, ktorá sa narodila v roku 1959 alebo skôr a preukáže sa občianskym alebo vodičským preukazom a zároveň je majiteľom vozidla, s ktorým absolvuje TK a EK s 11% zľavou.
  • Zľava sa vzťahuje na pravidelnú technickú a pravidelnú emisnú kontrolu motoriek a vozidiel kategórie M1 a N1, ktoré sa nepoužívajú na podnikateľské účely.
  • Zľavu je možné uplatniť každý pracovný deň od 12.4.2021 do 31.12.2021 v poobedňajších hodinách po 13:00.
  • Zľavu je možné uplatniť na všetkých STK DEKRA Slovensko

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Štart Driveramy prichádza vo chvíli, kedy predaje ojazdených vozidiel lámu rekordy.

5 h

Čo je správne jesť pred tréningom a čo jesť po cvičení? Poradíme vám, prečo by ste mali siahnuť po 100 % smoothie a šťavách.

6 h

Malým zázrakom by sa na Slovensku dala nazvať už samotná novopostavená škola v Banskej Štiavnici. Táto má však oveľa viac divov.

10 h