Nedeľa, 20. jún, 2021 | Meniny má ValériaKrížovkyKrížovky

Boris Valábik prihráva na výhry v PLANEO Elektro

Bývalý hokejista, spolukomentátor a moderátor Boris Valábik strieľa do modrého v predajniach PLANEO Elektro a na planeo.sk.

Bývalý hráč kanadsko–americkej NHL si obliekol dres s modro–červeným logom 53 elektropredajní tesne pred začiatkom Majstrovstiev sveta v hokeji. „Je to skôr náhoda, než zámer. Borisa sme zavolali na náš ľad a časovo to vyšlo práve pred hokejovými Majstrovstvami. Bolo by to zahodenie tutovky, keby sme prvú kampaň neladili hokejovo,“ ponúka pohľad „do šatne“ nový marketingový riaditeľ spoločnosti Martin Siblík. „Nejde o jednorazovú spoluprácu, určite budeme hrať v predĺžení, viac však neprezradím, bol by to gól do vlastnej bránky,“ kľučkuje M. Siblík.

Prihrávku na spoluprácu spracoval Boris Valábik bez váhania: „PLANEO mi je sympatické už roky. Pre mňa je totiž okrem tovaru dôležitý aj prístup k zákazníkovi, s ktorým som tu bol vždy spokojný a aj to je dôvod, prečo nakupujem práve v tejto sieti,“ ozrejmil bývalý obranca obliekanie dresu PLANEO Elektro.

Jasná stratégia: Priamy ťah na výhry

Pre svojich fanúšikov pripravilo PLANEO Elektro na najbližšie dni jasnú výhernú stratégiu: „Pri nákupe v PLANEO Elektro a v e-shope planeo.sk od 24. mája do 6. júna vrátane môžete každý deň vyhrať 100-percentné vrátenie ceny nákupu . Okrem toho majú naši fanúšikovia na Facebooku šancu skórovať aj pri tipovaní výsledkov hokejových zápasov nášho mužstva a za správny tip získať hodnotnú cenu,“ komentuje Martin Siblík.

čo všetko trafil Boris Valábik v predajni PLANEO Elektro? Pozrite si video!

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

18. jún

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

18. jún

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.