Štvrtok, 17. jún, 2021 | Meniny má AdolfKrížovkyKrížovky

Nákup v potravinách Kraj za stiahnutie appky?

Jarná súťaž s aplikáciou Kimbino platí do konca júna, zapojiť sa môže každý.

Digitálna online platforma Kimbino spája letáky od všetkých predajcov v krajine a regióne, takže sa zákazník nemusí obávať, že by mu niečo z ponuky uniklo.

Platforma Kimbino vznikla na Slovensku, v dielni spoločnosti Hyperia. Vďaka jej prehľadnosti, rýchlosti, adresnosti a pridanej hodnote ju dnes používajú zákazníci a predajcovia už v 40 krajinách sveta.

Teraz sa s Kimbino môžete zapojiť do súťaže o nákupné poukážky do siete potravín Kraj.

Stiahnuť aplikáciu môžete jednoducho tu:

Súťaže sa môže zúčastniť ktokoľvek, trvá od 20.5. do 30.6.2021. Po ukončení súťaže dostanú výhercovia informáciu o výhre priamo v aplikácii Kimbino, kde sa zobrazí Badge so 4-miestnym kódom. Informácia o výhre bude zaslaná súbežne na email výhercu, ktorý zadal pri registrácii. Pre overenie výhercu bude súťažiaci povinný nahlásiť tento kód, usporiadateľ súťaže bude kontaktovať výhercu i telefonicky.

Informácie k výsledkom žrebovania budú zverejnené aj na facebookovom profile Kimbino a Hyperia Group. Kompletné pravidlá súťaže nájdete tu.

Čo je vlastne Kimbino?

Kimbino ponúka digitálne riešenie reklamných letákov, ktoré zákazníkom aj maloobchodným inzerentom šetrí čas a peniaze. Predajcom ponúka rýchlosť a adresnosť inzercie, užívateľom na celom svete zasa predstavuje nové možnosti a pomáha jednoducho a prehľadne plánovať efektívnejšie nákupy.

Kimbino spája letáky od všetkých predajcov v krajine a regióne, takže sa zákazník nemusí obávať, že by mu niečo z ponuky uniklo. Stačí zvoliť miesto pobytu a Kimbino používateľovi zobrazí celú miestnu ponuku letákov, ktoré sa dajú ďalej triediť podľa typu sortimentu, zoradiť od najnovších po najstaršie, alebo v nich dokonca vyhľadávať jednotlivé produkty. Zákazník sa tak často dostane k letákom či obchodom, o ktorých by inak vôbec nevedel, alebo nájde produkt, o ktorý má záujem, za ešte výhodnejšiu cenu.

Užívatelia v reakciách často vyzdvihujú, že ich Kimbino upozornilo na ponuku, ktorá by im unikla, pomohlo im viac ušetriť a efektívnejšie plánovať nákupy, inšpirovalo ich k záujmu o nový produkt, alebo vďaka prepojeniu s online mapou ukázalo predajcu v blízkosti ich bydliska. Vyhľadávanie jednotlivých produktov potom zákazníkovi podľa jeho preferencií a návykov umožňuje optimalizovať nákupy podľa maximálnej úspory peňazí alebo času, zmenšením počtu navštívených predajní.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Štart Driveramy prichádza vo chvíli, kedy predaje ojazdených vozidiel lámu rekordy.

4 h

Čo je správne jesť pred tréningom a čo jesť po cvičení? Poradíme vám, prečo by ste mali siahnuť po 100 % smoothie a šťavách.

4 h

Malým zázrakom by sa na Slovensku dala nazvať už samotná novopostavená škola v Banskej Štiavnici. Táto má však oveľa viac divov.

9 h