Štvrtok, 17. jún, 2021 | Meniny má AdolfKrížovkyKrížovky

Nepodceňujte bezpečnosť komínov

Krby sú úžasná vec. Ohrievajú naše domovy a ich tlmené svetlo vytvára neopakovateľnú atmosféru.

rodinný dom v Komárnerodinný dom v Komárne (Zdroj: Leier Baustoffe SK)

Treba sa však mať na pozore a nepodceňovať výber správneho a bezpečného komínového systému. Taktiež je dôležité nezanedbať následné revízne kontroly. V opačnom prípade sa veľmi ľahko môže stať nešťastie.Vytvorená para zo spalín , ktorá prúdi do komína skondenzuje a často sa mení až na agresívnu kyselinu. Práve to spôsobilo požiar aj na streche rodiny Polákových. Sadze, ktoré sa vznietili v krbovom komíne, pripravili o strechu nad hlavou manželský pár učiteľov s dvoma dcérami. Našťastie, vďaka otvorenej výzve na sociálnych sieťach, ktorú zverejnila jedna z dcér, sa mnoho ľudí z okolia zmobilizovalo a rodine pomohlo. Aj my sme chceli prispieť, a preto sme sa rozhodli darovať im náš Leier komín . Vďaka dobrým ľuďom prebehli vypratávacie práce veľmi rýchlo a my sme im tak mohli priviesť komín domov podľa plánu. Komínové systémy, ktoré vyrábame sú bezpečné a predchádzajú vzniku podobných situácií, Polákovci sa tak naň môžu spoľahnúť. Držíme rodine palce, aby sa čím skôr mohla vrátiť späť do bežného života. Veríme, že im komín bude dobre slúžiť a že sa, aj vďaka nám, budú tešiť z príjemného tepla domova.

Kontakt:

Leier Baustoffe SK s.r.o.

Pribylinská 3

Tel: 02/44 888 846

www.leierprodukty.sk

leier@leier.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Štart Driveramy prichádza vo chvíli, kedy predaje ojazdených vozidiel lámu rekordy.

4 h

Čo je správne jesť pred tréningom a čo jesť po cvičení? Poradíme vám, prečo by ste mali siahnuť po 100 % smoothie a šťavách.

5 h

Malým zázrakom by sa na Slovensku dala nazvať už samotná novopostavená škola v Banskej Štiavnici. Táto má však oveľa viac divov.

9 h