Nedeľa, 20. jún, 2021 | Meniny má ValériaKrížovkyKrížovky

Donášková služba Wolt oslavuje prvý rok v Košiciach

Donášková služba Wolt oslavuje prvý rok v Košiciach, ponúka doručenie zadarmo a širšiu zónu rozvozu.

Úspešná donášková služba Wolt prišla do Košíc presne pred rokom. Odvtedy si získala množstvo spokojných zákazníkov, rovnako ako aj partnerských reštaurácií a kuriérov. V rámci narodeninových osláv pripravil Wolt pre svojich zákazníkov výnimočnú ponuku - po celý týždeň (3. - 10. 6.) ponúka základné doručenie úplne zadarmo.

Vďaka veľkému záujmu zároveň Wolt rozširuje v Košiciach svoju rozvozovú zónu - najnovšie vám modrí kuriéri prinesú akúkoľvek objednávku aj do mestských častí Sídlisko Ťahanovce a Nad jazerom.

V Košiciach si Wolt získal obľubu mimoriadne rýchlo a z úvodných 30 reštaurácií sa ponuka rapídne rozšírila na aktuálnych vyše 130 prevádzok.“Z nášho pôsobenia v Košiciach sa skutočne tešíme. Mesto rýchlo ukázalo, že o to, čo sa snažíme vo Wolte robiť, je naozaj veľký záujem. Spätná väzba od reštauračných partnerov a zákazníkov je zatiaľ veľmi dobrá a my sa môžeme len naďalej snažiť služby rozširovať a zlepšovať, aby sme si košickú dôveru upevnili,” hovorí generálny riaditeľ Woltu na SlovenskuTomáš Beniak. “Spolupráca s Woltom je pre nás výborným spôsobom, ako priniesť jedlo zákazníkovi rýchlo, ekologicky a najmä v kvalite, s ktorou sme my v Bufetíku na 100 % spokojní, a tým pádom určite aj náš zákazník. Služba je veľmi intuitívna a jednoduchá, nielen pre zákazníka, ale aj pre nás ako reštauráciu. Ide najmä o jednoduchú komunikáciu s kuriérom z Woltu, ktorý sa postará o zákazníkov, ktorí si objednávajú z domu a nám tak ostáva čas venovať sa zákazníkom, ktorí prišli priamo k nám na jazero ,” hodnotí doterajšiu spoluprácu s Woltom Filip Trojčák z prevádzkyBufetík Košice.

Iba pred nedávnom spustil Wolt aj v Košiciach projekt expresného doručenia kníh, a to so svojím novým partnerom - kníhkupectvom Martinus. Aj vďaka tejto spolupráci chce Wolt na Slovensku posunúť vnímanie okamžitých donáškových služieb a postupne rozšíriť svoje portfólio v podstate na čokoľvek, čo nájdete v obchodnom dome a čo sa zmestí do tašky alebo kufra auta kuriéra Woltu. Už dnes si môžete na Wolte kúpiť napríklad aj potraviny, kvety či alkohol, ktoré vám služba spoľahlivo doručí priemerne do 30 minút, a to kdekoľvek v rámci rozvozovej zóny.

V tomto roku Wolt pokračuje v rýchlom raste do ďalších miest Slovenska, iba pred nedávnom spustil svoje služby aj v Prešove, ďalšie mestá aj na východe Slovenska by mali pribudnúť čoskoro. “Chceme rásť rýchlo, ale udržateľne, aby sme pre našich partnerov a zákazníkov vždy zabezpečili špičkovú kvalitu služieb. V tomto roku ešte budete o Wolte veľa počuť, naše služby budeme nielen rozširovať v ďalších mestách, ale aj v ponuke, ktorú u nás nájdete. Už to skutočne nebude iba jedlo, ale naozaj čokoľvek, čo sa kuriérovi Woltu zmestí do kufra auta či do prepravnej tašky,” dopĺňa Tomáš Beniak.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

18. jún

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

18. jún

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.