Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

Ešte to stíhate! V PLANEO Elektro hráte o vrátenie ceny nákupu

Aj keď naši na MS v hokeji skončili, vy ešte stále máte šancu vyhrať. Úvodné bully sa vhadzuje v PLANEO Elektro a na planeo.sk.

Šťastie sa neusmieva len na našich hokejistov, ale praje aj pripraveným. Pripravte si preto doma jasnú stratégiu nákupu nových elektrospotrebičov či domácich potrieb a odpáľte svoj nákup v niektorej z 53 predajní PLANEO Elektro po celom Slovensku alebo na e-shope planeo.sk .

S nakupovaním v tejto sieti je spokojný aj Boris Valábik a to až tak, že neváhal nastúpiť do tímu predajcu elektroniky:PLANEO mi je sympatické už roky. Pre mňa je totiž okrem tovaru dôležitý aj prístup k zákazníkovi, s ktorým som tu bol vždy spokojný a aj to je dôvod, prečo nakupujem práve v tejto sieti,“ ozrejmil bývalý obranca obliekanie dresu PLANEO Elektro.

Ale späť do hry. Prihrávku na víťazstvo strelíte nákupom v akejkoľvek hodnote a zaregistrovaním svojho nákupu. Dorážku už nechajte na útočníka Šťastie, choďte sa prezliecť do šatne a na druhý deň si vo výsledkovej listine pozrite, ako sa mu podarilo premeniť vašu šancu na 100 % vrátenie ceny vášho nákup. Skórovať môžete do 6. júna vrátane a ak vám to náhodou nevyjde, sledujte FB PLANEO Elektro SK a už vám žiadna šanca neujde!

Tak ako? Budete mať viac šťastia než Boris Valábik v tomto spote?

Načítavam video...

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Slovenská pobočka spoločnosti Atos je skvelé miesto na prácu. Potvrdil to prieskum medzinárodnej organizácie Great Place to Work.

INZERCIA 13m
5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

INZERCIA 12 h

Hocikde ich nekúpite.