Utorok, 27. júl, 2021 | Meniny má BoženaKrížovkyKrížovky

Na R1 pribudla prvá čerpacia stanica Shell

Spoločnosť Shell otvorila novú čerpaciu stanicu na rýchlostnej ceste R1 medzi Zvolenom a Nitrou.

Novú čerpaciu stanicu Shell nájdu vodiči na pravej strane cesty v smere zo Zvolena pri výjazde R1 Beladice. Je vzdialená len 14 km od Zlatých Moraviec a 20 km od Nitry s dostupnosťou z oboch smerov jazdy, a to 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Ide v poradí o 88. čerpaciu stanicu Shell na Slovensku.

Plynulú prevádzku stanice zabezpečuje 6 výdajných miest pre osobné automobily a 2 rýchlovýdajné miesta pre kamióny spoločne s výdajným miestom pre kvapalinu Shell AdBlue. Vodičom je k dispozícii celá ponuka piatich palív – dvoch bežných palív Shell FuelSave a troch prémiových palív
Shell V-Power.

Motoristov isto poteší, že súčasťou stanice je aj reštaurácia Smile so širokou ponukou jedál a priestorným sedením. Okrem občerstvenia vodičov na cesty posilní aj kvalitná káva. Tak, ako na ostatných staniciach Shell, aj tu si môžu zákazníci vyberať z dvoch druhov zrniek kávy – 100 % Arabica alebo zmes Arabicy s Robustou pod názvom Espresso Kick. Základom oboch zmesí sú kvalitne pražené zrnká, ktoré spoločnosť Shell starostlivo vyberá a praží presne podľa profilových chutí svojich zákazníkov na Slovensku. Pre rodičov s malými deťmi je pripravený veľký detský kútik s motoristickou tematikou.

Čerpacia stanica je vykurovaná tepelným čerpadlom. Okrem toho, rovnako ako väčšina staníc Shell, aj tu sa využíva elektrická energia, ktorá pochádza zo slovenských obnoviteľných zdrojov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zmena zdravotnej poisťovne nikdy nebola jednoduchšia.

1 h

Sladké plody brusnice si okrem lahodného koláča spájame i s liečbou ochorení vylučovacej sústavy. Právom.

4 h

Skúter Medley je praktický, spoľahlivý a bezpečný, ako stvorený na mestské cesty.

11 h