Utorok, 27. júl, 2021 | Meniny má BoženaKrížovkyKrížovky

15% zľava v MALL.sk na autokamery a navigácie Mio! Len do 25. 7.

Zadajte kód MDC71SK37 pre všetky autokamery a navigačné systémy MIO a získajte dodatočnú zľavu 15 %! Viac tu:

Mimořádná další sleva 15 % v MALL.sk pre MIOMimořádná další sleva 15 % v MALL.sk pre MIO (Zdroj: MIOkamery.SK, MIOnavigacie.SK)

Dodatočná zľava 15 % na MALL.sk! Zadajte špeciálny kód MDC71SK37a získajte druhú dodatočnú zľavu 15 % na všetky kamery do auta, navigácie do auta a cyklonavigácie MIO. Pri vybraných modeloch získate aj dopravu ZADARMO!
Ktoré autokamery obľúbenej svetovej značky MIO sú k dispozícii? Napríklad tieto:

Načítavam video...

MIO je kvalitná a celosvetovo známa značka s vlastným dizajnérskym tímom a vlastnými výrobnými zariadeniami.

Spoločnosť Mio Technology vyvíja a predáva produkty, ktoré umožňujú používateľom využívať najnovšie inovácie v oblasti mobilných služieb. Spoločnosť bola založená v máji 2002 a v súčasnosti pôsobí na Taiwane, v Číne, Európe, Severnej Amerike, Austrálii, Japonsku a Južnej Kórei. Spoločnosť Mio Technology predáva na celom svete vo viac ako 60 krajinách.

Spoločnosť Mio Technology je lídrom na trhu s kamerami do auta a GPS navigáciami v regióne strednej a východnej Európy. Vyvíja produkty na základe každodenných potrieb svojich klientov. Patria sem bezpečnostné kamery pre autá a motocykle, navigácie do auta a na bicykel a ďalšie produkty. Viac nawww.MIOkamery.SK .

Načítavam video...

Mio Česká republika a Slovensko www.MIOkamery.sk www.MIOnavigacie.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Sladké plody brusnice si okrem lahodného koláča spájame i s liečbou ochorení vylučovacej sústavy. Právom.

2 h

Skúter Medley je praktický, spoľahlivý a bezpečný, ako stvorený na mestské cesty.

10 h

S Prémium bez reklamy máte odomknuté všetky články na SME.sk a bez reklamy.

10 h