Sobota, 13. august, 2022 | Meniny má Ľubomír

BILLA spustila novú spotrebiteľskú súťaž o tankovacie karty

Spoločnosť BILLA pripravila pre svojich zákazníkov novú spotrebiteľskú súťaž.

(Zdroj: BILLA)

Spoločnosť BILLA pripravila pre svojich zákazníkov novú spotrebiteľskú súťaž, vďaka ktorej sa môžu bezstarostne vydať na letné výlety. Súťaž s názvom Tankujte na náš účet spoločnosť pripravila v spolupráci s partnerom - čerpacími stanicami OMV. Spoločnosť rozdá až 600 tankovacích kariet, ktoré môže získať každý, kto v období od 7. júla do 31. augusta 2021 nakúpi za 15 eur v akejkoľvek predajni BILLA po celom Slovensku.

Leto je ideálny čas na objavovanie a nové dobrodružstvá. Zbaľte svoju rodinu alebo priateľov a vydajte sa na cestu s palivom zadarmo. Vďaka novej spotrebiteľskej súťaži spoločnosti BILLA môžete vyhrať tankovacie karty v hodnote 100, 200 alebo 300 eur. Stačí, ak počas trvania súťaže nakúpite v predajniach BILLA tovar v minimálnej hodnote 15 eur, a zaregistruje svoj pokladničný blok na webe www.billa.sk. Týždenne žrebujeme 75 šťastných výhercov.

“Uvedomujeme si, že v letnom období sa vydáva mnoho ľudí na dovolenku autom, preto sme sa rozhodli, že v novej spotrebiteľskej súťaži uľahčíme zákazníkom ich cestu tým, že budú môcť tankovať zadarmo. Chceme, aby si spotrebitelia užili leto plné zážitkov, či už to bude pri objavovaní krás Slovenska alebo pri rodinnom stole plnom čerstvého a kvalitného jedla,“ dodala marketingová riaditeľka BILLA Denisa Pernicová.

Spoločnosť BILLA podporí novú spotrebiteľslú súťaž o 600 tankovacích kariet OMV prostredníctvom TV spotu, instore na predajniach, v digitálnej a PR komunikácii. Televízny spot nájdete na odkaze TU.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Za architektonickým unikátom Apúlie cestujte do mestečka Alberobello.

INZERCIA 12. aug

Západoslovenská distribučná prinavráti koridoru pod VVN vedení v Pečnianskom lese prírodný charakter

INZERCIA 11. aug

Aký je rozdiel medzi palivami na čerpacích staniciach a tými, ktoré poháňajú monoposty F1?

11. aug
SkryťZatvoriť reklamu