Utorok, 17. máj, 2022 | Meniny má Gizela

Pracuj.sk predstavuje inovatívny spôsob hľadania práce

Hľadanie práce nemusí byť náročné. Nový pracovný portál prináša revolučné novinky na trh práce. Stoja za ním traja Slováci

Zdroj: pracuj.skZdroj: pracuj.sk

Hlavnú úlohu zohrávajú technológie

Traja Slováci predstavili novinku pre každého, kto má záujem o nové zamestnanie. Vysokoškolský portál praxuj.sk sa rozšíril o nové technológie a novú značku. Modernejší portál Pracuj.sk umožní väčšiu informovanosť uchádzačov aj krajšiu prezentáciu firiem.

Prístup k pracovným ponukám je voľný. Pre efektívnejšie vyhľadanie uchádzač môže využiť možnosť registrácie. Vo svojom profile vidí každý užívateľ zoznam všetkých pozícií o ktoré prejavil záujem. V rámci nich sa mu tiež zobrazujú dôležité informácie. Uchádzač tak presne vie, kedy si firma otvorila jeho životopis a kedy uzavrela výberové konanie. ,,Chceli sme priniesť väčšiu transparentnosť do výberových konaní. Ľudia sa nám často ozývali s tým, kedy dostanú odpoveď či boli prijatí alebo nie. Teraz už sami vidia či si firma otvorila ich životopis a či si už niekoho vybrala na pozíciu, kam sa hlásili.‘‘ vysvetľuje spoluzakladateľ portál Jozef Gašparík

Čoskoro spúšťajú aj ďalšie novinky

Portál Pracuj.sk stavia na silné profily. Tak uchádzači ako aj firmy sa potrebujú kvalitne odprezentovať. Moderné technológie umožňujú využitie videa, fotografie či portfólia na vlastnú prezentáciu. ,,Myslíme si, že každý človek má na niečo talent. Pre všetkých sprístupníme možnosť ukázať v čom sú nadaní práve oni. Ak bol niekto kuchárom, môže ukázať jedlá ktoré navaril. Ak sa niekto venoval grafike či programovaniu môže taktiež ukázať finálne výsledky svojej práce.‘‘ dodáva Gašparík

Firmy budú môcť ukázať svoje interiéry a poskytnúť videá so svojimi zamestnancami. Uchádzači tak získajú predstavu o tom čo ich čaká, ak sa rozhodnú ísť pracovať práve tam.

Dôležité je vzájomné prepojenie. Toto sa portál snaží zdôrazniť aj pri získavaní spätnej väzby. Uchádzači budú dostávať dôvody pre ktoré ich životopis neuspel. Vďaka tomu budú lepšie vedieť čo majú v budúcnosti zdokonaliť.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Hypoglykémia je u diabetikov „bežná“, nepredvídateľná a potenciálne nebezpečná komplikácia inzulínovej liečby.

7 h

Nová verzia softvéru pre rodinu modelov ID prináša rýchlejšie nabíjanie, vyšší dojazd, vylepšenú navigáciu a veľa ďalších funkcií.

INZERCIA 19 h
Jiří Procházka.

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti, sa stal novým globálnym ambasádorom spoločnosti XTB.

16. máj
SkryťZatvoriť reklamu