Towercom ponúka programy JOJ Group vrátane JOJ Šport

Diváci budú môcť na Slovensku sledovať svoje obľúbené televízne stanice skupiny JOJ Group aj naďalej zadarmo.

(Zdroj: Towercom)

Na základe dohody medzi spoločnosťami Towercom a Mac TV, budú môcť diváci na Slovensku sledovať svoje obľúbené televízne stanice skupiny JOJ Group aj naďalej zadarmo. Táto dohoda oboch spoločností potvrdzuje relevanciu terestriálneho vysielania na Slovensku.

"Našou prioritou je, aby sme umožnili šírenie vysielania televíznych programov v rámci celého územia Slovenska a sprostredkovali tak obľúbené relácie, spravodajstvo či športové podujatia čo najširšiemu okruhu divákov. Platí to aj pre ťažko dostupné oblasti, kde je pozemné vysielanie jediným spôsobom sledovania televízie bez potreby dodatočných nákladov zo strany divákov. Veríme, že dohoda o predĺžení zmluvy medzi Mac TV a spoločnosťou Towercom o vysielaní celej programovej štruktúry skupiny staníc JOJ Group, vrátane JOJ Šport, poteší všetkých našich divákov. Stanica JOJ Šport bude minimálne do konca roka 2021 na Slovensku vysielaná zdarma v našej ponuke terestriálneho vysielania Voľná telka," oznámil Rudolf Urbánek, generálny riaditeľ spoločnosti Towercom.

"Teší ma, že môžeme oznámiť pokračovanie spolupráce so spoločnosťou Towercom, vďaka ktorej naďalej ostávame ako jediná komerčná televízna skupina dostupní pre celé televízne publikum na Slovensku. Potvrdzujeme tým naše dlhodobé smerovanie rodinnej televízie blízkej pre každého diváka," povedal Marcel Grega generálny riaditeľ televíznej skupiny JOJ Group.

Dohoda medzi spoločnosťami Towercom a Mac TV platí na obdobie nasledujúcich 3 rokov do konca roku 2024. Spoločnosť Towercom týmto napĺňa svoju ambíciu naďalej skvalitňovať služby a programovú štruktúru pre svojich aktuálnych aj budúcich zákazníkov.

V rámci terestriálneho vysielania Voľná telka môžu slovenskí diváci sledovať zdarma televízne programy verejnoprávnej RTVS - Jednotka, Dvojka, Trojka (aj v HD kvalite), TV JOJ, JOJ Plus, WAU, JOJ Šport, TV LUX HD a taktiež rozhlasové stanice RTVS. Na Voľnej telke nájdu diváci každý mesiac na Promo kanáli ochutnávku z ponuky platených programov. Vybraný program môžu sledovať počas celého mesiaca zadarmo. V októbri to bol kanál National Geographic, v novembri sa diváci môžu tešiť na TA3 a na december je pripravený kanál AMC.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  7. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 709
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 17 079
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 539
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 854
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 130
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 022
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 744
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 991
SkryťVypnúť reklamu

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.

INZERCIA 7 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.

INZERCIA 21 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.

27. mar
SkryťZatvoriť reklamu