Utorok, 17. máj, 2022 | Meniny má Gizela

Poslanec Erik Ňarjaš lobuje za miliardu EUR pre východ

Poslanec parlamentu, Erik Ňarjaš, lobuje za miliardu EUR pre východné Slovensko.

Erik Ňarjaš, poslanec národnej rady chce alokovať miliardu EUR z plánu obnovy a fondov, ktorá poputuje na podporu východného Slovenska. Erik Ňarjaš je známy ako finančník a CEO globálnej online banky, a teraz ako poslanec NR SR a člen výboru pre financie a rozpočet vlády, rokuje s ministrami o výraznej finančnej podpore na rozvoja východného Slovenska.

,,Východné Slovensko zaostáva za západom, platmi, infraštruktúrou, celkovým rozvojom a tento rozdiel treba už konečne začať aktívne vyrovnávať, povedal Ňarjaš.

Ňarjaš je v priebehu rokovaní s ministrami o zvýšení finančnej pomoci pre Východné Slovensko.

Veríme, že poslancovi, ktorý pochádza z východu sa to podarí a konečne sa začne éra rovnomerného vyrovnávania kvality života v rámci Slovenska.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Hypoglykémia je u diabetikov „bežná“, nepredvídateľná a potenciálne nebezpečná komplikácia inzulínovej liečby.

9 h

Nová verzia softvéru pre rodinu modelov ID prináša rýchlejšie nabíjanie, vyšší dojazd, vylepšenú navigáciu a veľa ďalších funkcií.

INZERCIA 21 h
Jiří Procházka.

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti, sa stal novým globálnym ambasádorom spoločnosti XTB.

16. máj
SkryťZatvoriť reklamu