Piatok, 27. máj, 2022 | Meniny má Iveta

Aplikácia Hornbach pomôže s akýmkoľvek projektom

Samoobslužné nakupovanie, elektronické účtenky, či nákupný zoznam, aj to nájdete v aplikácií od Hornbachu.

Prehľadný zoznam produktov a informácie o ich dostupnosti

V aplikácii nájdete eshop so všetkými produktmi s informáciou o ich dostupnosti. Z pohodlia domova si môžete overiť skladovú zásobu v ľubovoľnej predajni. Dozviete sa, v ktorej časti a uličke sa tovar nachádza. „Táto praktická aplikácia uľahčí zákazníkom orientáciu aj v novootvorenej predajni Hornbach v Nitre,“ vysvetľuje Martin Taksonyi, riaditeľ prevádzky v Nitre.

Rýchle a jednoduché nakupovanie, ktoré začne už doma

V aplikácii Hornbach si nákupný zoznam viete pripraviť vopred. Pri produkte si stačí kliknúť na klinec. Nákupný zoznam si môžete začať vytvárať pohodlne na veľkom monitore počítača a následne pokojne pokračovať na mobile. Všetko sa priebežne synchronizuje a ukladá. Ďalšou skvelou funkciou aplikácie je Self-Scan. „Skenovanie tovaru na predajni má hneď dvojaké využitie. Naskenovaním EAN kódu výrobku sa zákazník dozvie všetky dôležité informácie o danom produkte. Funkcia Self-Scan umožňuje skenovať výrobky do nákupného zoznamu, ktorý stačí už len zaplatiť, napríklad pri samoobslužnej pokladni,“ pokračuje Martin Taksonyi. Doklad o kúpe pre prípadnú reklamáciu nájdete vo svojej aplikácii v elektronickej podobe.

Automatické predĺženie záruky trvale nízkych cien

Aplikácia Hornbach okrem toho pomôže postrážiť rozpočet za projekty. Ak aplikácia zistí, že tovar, ktorý si pred niekoľkými dňami zákazník zakúpil, je zrazu lacnejší, Hornbach mu rozdiel vykompenzuje. „V prípade, že sa cena tovaru zvýši do 30 dní od jeho zakúpenia, danému užívateľovi aplikácie sa automaticky pripíšu na zákaznícky účet kredity v hodnote rozdielu cien. Tie si môže zákazník uplatniť pri ďalšom nákupe – či už online, alebo v niektorej z predajní. Takýmto spôsobom šetrí aj spätne po nákupe. Služba bude spustená od 1. marca,“ dopĺňa Martin Taksonyi.

Ďalšie užívateľské benefity

Aplikácia okrem plnohodnotného e-shopu umožňuje aj hodnotenie jednotlivých produktov, prípadne aj rozpoznanie výrobkov vďaka fotoaparátu v mobile. „Môže sa stať, že náš zákazník zabudne názov produktu, ktorý si u nás pred časom kúpil. Keď by si ho chcel znova zaobstarať, stačí mu daný výrobok z pohodlia domova naskenovať. Naša aplikácia mu zobrazí buď presne ten istý produkt aj s názvom, alebo jemu zodpovedajúci ekvivalent,“ uzatvára Martin Taksonyi, riaditeľ prevádzky v Nitre.

Aplikáciu pre telefóny s Androidom si môžete stiahnuť TU, pre telefóny s iOS TU

Pozrite sa, čo všetko aplikácia dokáže:

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Zátoky, lagúny i dlhé pláže pre príjemný relax, zábavu aj štipku dobrodružstva.

INZERCIA 7 h

V nedeľu 5. júna v Eurovea pri Dunaji naživo odštartuje letná séria vandrovky.

INZERCIA 7 h

Na záhradách a dvoroch rodinných domov čoraz častejšie pribúdajú trampolíny a spolu s nimi sa zvyšuje aj frekvencia úrazovosti.

9 h
SkryťZatvoriť reklamu