Utorok, 17. máj, 2022 | Meniny má Gizela

Naši hokejisti na olympiáde vyhrávajú - teraz môžete aj vy!

Naši ľadoví chlapci opäť dokázali vzbudiť v Slovákoch radosť z hokeja. Užite si ju aj vy - pri troche šťastia bude trojnásobná.

Slovensko opäť žije hokejom! Naši olympijskí hokejisti sa po zápase s USA prebojovali do semifinále a o svojich kvalitách tak presvedčili aj tých, ktorí nad nimi po počiatočných neúspechoch zlomili palicu a dokonca aj tých, ktorí prestali veriť, že naši chlapci ešte niekedy nejakú medailu z hokejových zápasov domov prinesú. Skalní fanúšikovia však veriť nikdy neprestali a teraz im výsledky dali za pravdu. K tým skalným patrí aj PLANEO, ktoré je elektro partnerom slovenského hokeja.

Na hokejovú vlnu sme nabehli spoluprácou s Borisom Valábikom a v decembri sme podporili našich juniorov na šampionáte v Kanade, ktorý žiaľ skončil predčasne. Tento rok pokračujeme v spolupráci so SZĽH ako elektro partner slovenského hokeja a verím tomu, že v piatok zažijeme veľký hokejový sviatok, “ hovorí marketingový riaditeľ PLANEO Elektro Martin Siblík.

Vyhrajte s PLANEOM hneď dvakrát!
Hokejom to žije aj na FB PLANEO Elektro SK , kde pri každom našom zápase beží tipovačka o zaujímavú výhru. A až do soboty môžete tipovať zlatého olympijského hokejového víťaza a pri troche šťastia vyhráte elektrokolobežku Sencor. To ale nie je všetko!

PLANEO je teraz výhrou aj pre váš rozpočet, trebárs keď plánujete nový televízor. Pretože hokej Olympiádou nekončí a do MS sa môžeme tešiť ešte na ďalšie zaujímavé zápasy:

• 11.4. - 17.4.2022 - Majstrovstvá sveta do 18 rokov v Spišskej Novej Vsi
  • 18.4. - 24.4.2022 - Prípravný dvojzápas proti CZ (Euro Hockey Challenge)
  • 02.5 - 08.5.2022 - Prípravný dvojzápas proti NOR (Euro Hockey Challenge)
  • 25.4.- 30.4.2022 - Prípravný dvojzápas proti GER (Euro Hockey Challenge)
  • 13.5 - 29.5.2022 - Majstrovstvá sveta v kategórii A v Tampere / Helsinki, Fínsko

A čo s tým má PLANEO? Predsa keď elektro – tak PLANEO!
Presvedčte sa sami, že nákup tam je teraz naozaj výhra

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Hypoglykémia je u diabetikov „bežná“, nepredvídateľná a potenciálne nebezpečná komplikácia inzulínovej liečby.

8 h

Nová verzia softvéru pre rodinu modelov ID prináša rýchlejšie nabíjanie, vyšší dojazd, vylepšenú navigáciu a veľa ďalších funkcií.

INZERCIA 21 h
Jiří Procházka.

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti, sa stal novým globálnym ambasádorom spoločnosti XTB.

16. máj
SkryťZatvoriť reklamu