Pondelok, 23. máj, 2022 | Meniny má Želmíra

Na projekty sa vybavte v nitrianskom Hornbachu

Smelo sa pustite do svojich stavebných či záhradných projektov. Všetko potrebné za trvale nízke ceny nájdete v predajni Hornbach!

Autom až k nákupnému regálu

V najnovšej predajni Hornbach v Nitre, ktorá sa otvorí už čoskoro, dbali na vysoký komfort nakupovania. Súčasťou predajne preto bude aj Drive in hala s plochou 5 000 m2, kde si zákazníci môžu naložiť viac ako 5000 položiek priamo do auta. Samozrejmosťou budú dostatočné skladové zásoby na paletách alebo v regáloch.. „Ťažké stavebné materiály, ako je drevo, murovacie materiály, omietky, sadrokartónové dosky, ale aj izolácie a zámkové dlažby a pod. si zákazníci naložia komfortne priamo do auta. Ušetria tak nielen čas, ale aj sily, ktoré môžu následne venovať svojmu projektu,“ hovorí Martin Taksonyi, riaditeľ novootvorenej predajne v Nitre. Pohodlný nákup v Drive In zrýchli aj aplikácia Hornbach s funkciou samoobslužného nakupovania „Self-Scan“.

Všetko pre záhradné nápady

Všetkých milovníkov prác na záhrade či zelene v bytoch poteší moderné záhradné centrum HORNBACH, ktoré zaberá takmer polovicu plochy novej predajne. Zákazníci tu nájdu všetko, čo potrebujú k svojmu projektu a vďaka skladovým zásobám aj v potrebnom množstve. Veľkorysá plocha 2270 m² ponúka 200 druhov izbových rastlín, vyše 300 druhov trvaliek a až 100 druhov kríkov vrátane vhodných substrátov v baleniach rôznych veľkostí pre potreby presádzania rastlín v byte, či pre založenie záhrad. Zelenú ponuku dopĺňa viac ako 1000 výrobkov vybavenia do záhrady, vrátane záhradnej techniky a obľúbených aku prístrojov medzi ktorými nájdete aj kosačky, kultivátory, vertikutátory, drviče, krovinorezy, nožnice, vysávače lístia, ako aj voľnočasových produktov ako sú sedacie zostavy, tienenia, trampolíny, záhradné domčeky alebo bazény.

Zákazníci sa môžu tešiť na exkluzívne značky záhradkárskeho náradia a zavlažovania for_q, či grily Tenneker dostupné len v Hornbachu a, samozrejme, na množstvo ďalšieho užitočného sortimentu. „Tovar odoberáme aj od slovenských dodávateľov. Agro Slovakia je našim významným dodávateľom hnojív a substrátov, Floraservis nám dodáva väčšinu chemických a prírodných prostriedkov k ochrane rastlín a našim hlavným dodávateľom bazénov je Marimex. Čerstvé rastliny dopĺňame dvakrát týždenne. A keďže si stojíme za kvalitou našich rastlín, našim zákazníkom automaticky dáme 2-ročnú záruku na ujatie sa a trvaliek, stromov a kríkov. V prípade oprávnenej reklamácie ochotne vrátime peniaze alebo poskytneme náhradu,“ prezrádza Martin Taksonyi.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Do 4. ročníku projektu ENGIE Eco školy sa tento rok zapojila aj ZŠ Československej armády v Moldave nad Bodvou.

13 h

Do 4. ročníku projektu ENGIE Eco školy sa tento rok zapojila aj ZŠ P.O. Hviezdoslava vo Veľkých Kapušanoch.

13 h

V Liptovskom Mikuláši sa stavia viac, ako kedykoľvek predtým. Liptovský Mikuláš je dobré miesto pre život.

INZERCIA 22 h
SkryťZatvoriť reklamu