Piatok, 27. máj, 2022 | Meniny má Iveta

Oktagon 31 na TV Tipsport: Titulový duel pre Piráta?

Prvá akcia Oktagonu v roku 2022? Turnaj v Prahe! Bitky pod hlavičkou česko-slovenskej MMA organizácie sa uskutočnia už túto sobotu. Súčasťou Oktagonu 31 bude i presunutý titulový zápas strednej váhy medzi slovenským zápasníkom Samuelom „Pirátom“ Krištofičom a fighterom z Česka – Patrikom Kinclom. Kto vybojuje pás šampióna? V akcii uvidíme aj hviezdu najväčšej komunity tipérov a bojovníka Ronalda Paradeisera. Do klietky sa proti nemu postaví Losene „Black Panther“ Keita. Ako to všetko dopadne? Natipujte si, sledujte Oktagon 31 naživo na TV Tipsport a tipujte live! Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, získate 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

Karta je nabitá!

Okrem vyššie zmienených stretnutí si to napríklad rozdá Jakub Běle s Naglisom Kanisauskasom a Vlasto Čepo proti Alexovi Silvovi (stredná váha). Vo „velterovke“ zase Denis Farkaš vs. Max Handanagič a v divízii „lightweight“ to bude súboj Jakub Bahník – Jay Cucciniello.

O ženské meranie síl sa postará Lucie Pudilová. Jej súperkou v bantamovej kategórii bude Priscila de Souzaová. Ktorá z nich uspeje?

Ako to vidia tipéri?

Djoker7 napríklad v súboji Krištofič vs. Kincl očakáva, že „titulák“ prinesie minimálne štyri začaté kolá s kurzom 1,65: „Kincl je skúsený borec, ktorý sa nikam bezhlavo nepoženie.“

Na program Oktagonu 31 si posvietili aj hviezdni členovia najväčšej komunity tipérov. David Dvořák podrobne zanalyzoval triumf Ronyho! Tomu verí i Mach Muradov. Títo zápasníci si posvietili aj na ďalšie duely tejto akcie.

Natipujte si na titulový zápas a všetky ostatné atraktívne bitky Oktagonu 31. Zaregistrujte sa a dostanete až 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až do výšky 4 000 EUR!

Predĺžte si bojovú noc

Počas tohto víkendu sa uskutoční aj ďalší turnaj prestížnej zámorskej bojovej organizácie. Na programe je UFC Fight Night 202! Hit hlavnej karty? Súboj Islam Makhachev vs. Bobby Green. Zvíťazí vysoko favorizovaný ruský zápasník? Tipnite si a sledujte UFC naživo na TV Tipsport!

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Agresívne brzdenie a spôsobenie dopravnej nehody - čí je to vina? Bez palubnej kamery to nedokážete, ako na tomto zázname!

5 h

Ako zvoliť ten správny model a čo by mal alebo nemal smartfón pre deti spĺňať

9 h

Fúkanou izoláciou sa dá zatepliť strecha či strop za pár hodín a bez odpadu. Prinášame vám odpovede na 6 najčastejších otázok.

12 h
SkryťZatvoriť reklamu