Utorok, 17. máj, 2022 | Meniny má Gizela

Vieme, kde kúpite najnovší hit medzi hračkami

V najrozšírenejšej sieti elektropredajní nekúpite iba elektro! Ak chcete potešiť vašich najmenších, zaručene neodídete naprázdno.

No uznajte, nie sú tieto buldočky Orange Toys Lucky rozkošné?No uznajte, nie sú tieto buldočky Orange Toys Lucky rozkošné? (Zdroj: Orange Toys)

Niet dieťaťa, ktoré by sa nepotešilo plyšovej hračke. Najnovším trendom medzi škôlkarmi a malými školákmi sú vtáčiky, vodné živočíchy aj štvornohí miláčikovia Orange Toys. Niektoré z nich majú dokonca vlastné oblečenie, ktoré sa dá prikupovať, a pre každého nového člena rodiny je v krabici priložený jeho vlastný šatník. Každé zvieratko je tak originálna hviezda a nekonečný zdroj zábavy pre dievčatká a chlapcov.

Tie deti, ktorí majú radšej niečo akčnejšie, určite s radosťou vymenia virtuálne preteky áut za skutočné preteky na autodráhe. A úprimne – neodoláme im mnohokrát ani my. A to je dobre, pretože skutočné hračky nám umožňujú tráviť čas spoločne a vytvárať si tak zážitky, ktoré formujú naše deti a na ktoré budeme neskôr spoločne spomínať.

Nielen pre deti - pre všetkých

Ako sme už sľúbili, v PLANEO si príde na svoje každý. Deti sme už potešili, oteckov by mohli zaujať notebooky ASUS, ktoré spĺňajú všetky parametre, aké sa od notebooku očakávajú – sú ľahké, výkonné, spoľahlivé a s dobrou výdržou.

A nezabudli sme ani na naše najlepšie: vo výbave každej ženy by nemala chýbať teplovzdušná kulma. Jednak dokáže vyčariť objem aj z najjemnejších vlasov, jednak maximálne šetrí čas, pretože v sebe spája funkciu fénu aj kulmy, resp. žehličky na vlasy. Za nás je to teplovzdušná kulma SENCOR SHS 7551 RD, ktorá vzhľadom na množstvo funkcií a spektrum využitia patrí k cenovo najlepším na trhu.

V PLANEO Elektro si jednoducho nájde každý to svoje – a za skutočne dobré ceny!
Presvedčte sa na www.planeo.sk!

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Hypoglykémia je u diabetikov „bežná“, nepredvídateľná a potenciálne nebezpečná komplikácia inzulínovej liečby.

6 h

Nová verzia softvéru pre rodinu modelov ID prináša rýchlejšie nabíjanie, vyšší dojazd, vylepšenú navigáciu a veľa ďalších funkcií.

INZERCIA 19 h
Jiří Procházka.

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti, sa stal novým globálnym ambasádorom spoločnosti XTB.

16. máj
SkryťZatvoriť reklamu