Utorok, 17. máj, 2022 | Meniny má Gizela

Spoznaj Horný Zemplín a získaj odmenu v kampani ekoZEMplín

Stačí si urobiť selfie na vybranom mieste.

Urobte si selfie pri ekopointe, zájdite na vybrané miesto, kde sa fotografiami preukážete a získajte skladací pohár za 6 lokalít, ekotašku za 10 lokalít a sklenenú fľašu s termoobalom za 13 lokalít. Využiť môžete aj jedného žolíka. Namiesto návštevy jednej lokality odneste z prírody minimálne jedno vrece odpadu a nezabudnite to zdokumentovať. Počet odmien je limitovaný!

Vybrané lokality:

Ak máte viac ako 18 rokov, zapojiť sa môžete aj do záverečného žrebovania o zaujímavé ceny. Stačí len na mieste, kde si vyberiete odmenu, vyplniť registračný formulár.

Miesta, na ktorých si môžete odmenu vybrať:

Turistické informačné centrum Stropkov, Hlavná 38/2, Stropkov, budova Mestského úradu

Turistické informačné centrum Humenné, Gorkého 1, 066 01 Humenné, budova Mestského kultúrneho strediska

Kancelária Oblastnej organizácie cestovného ruchu Horný Zemplín a Horný Šariš, Malá Domaša 106, 094 02 Slovenská Kajňa, budova Obecného úradu vchod zboku

Načítavam video...

Kampaň potrvá do konca júna 2022.

Viac informácií nájdete na www.hornyzemplin.sk v časti Tipy na tripy.

Aktivita je realizovaná s finančnou podporou Ministerstva dopravy a výstavby Slovenskej republiky.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Hypoglykémia je u diabetikov „bežná“, nepredvídateľná a potenciálne nebezpečná komplikácia inzulínovej liečby.

7 h

Nová verzia softvéru pre rodinu modelov ID prináša rýchlejšie nabíjanie, vyšší dojazd, vylepšenú navigáciu a veľa ďalších funkcií.

INZERCIA 19 h
Jiří Procházka.

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti, sa stal novým globálnym ambasádorom spoločnosti XTB.

16. máj
SkryťZatvoriť reklamu