Utorok, 17. máj, 2022 | Meniny má Gizela

Kolagén si teraz môžete vyskladať podľa vlastných potrieb

Na trhu dnes nájdete množstvo kolagénových doplnkov, ktoré vo výsledku sľubujú krajšie vlasy, čistejšiu pleť či zdravšie kĺby.

Ako si však vybrať ten správny, aby bol efekt skutočne viditeľný?

Vyberajte si kolagén, ktorý obsahuje výlučne kolagénové peptidy.

Vyberajte si kolagén, ktorý obsahuje výlučne kolagénové peptidy od dodávateľov, ktorí majú s výrobou tejto suroviny dlhoročné skúsenosti a sú výhradne z Európy. Tento typ kolagénu používa aj slovenská značka mojkolagen.sk. História kolagénu, ktorý používajú siaha mnoho rokov dozadu – do rokov 1839 a 1891. Aj to je garanciou toho, že ich produkty skutočne fungujú a to, čo s Vami vymieňajú za peniaze patrí medzi špičku na svete. Navyše tento kolagén je klinicky testovaný a prírodne dochutený tak, že si na svoje príde aj ten najnáročnejší zákazník. Ak sa teda chcete cítiť dobre, vyzerať dobre, užívajte kolagén, pretože ten drží Vaše telo pokope.

Vedeli ste, že u nich si môžete vyskladať kolagén na mieru?

To, že kolagén využijú Vaše vlasy, nechty, pleť a kĺby už asi viete. Každý organizmus je však individuálny, a tak by sme mali k nemu aj pristupovať. Na základe tohto faktu prišla slovenská firma mojkolagen ku koncu minulého roku s nápadom vyskladania si kolagénu na mieru presne podľa vlastných potrieb. Pýtate sa, ako na to? My Vám to ukážeme.

Zostav si svoj kolagén v troch krokoch

Krok č. 1:

V prvom kroku si vyberiete hlavný produkt a jeho príchuť podľa typu problému, ktorý Vás trápi. Rozhodnúť sa môžete medzi kĺbovou výživou VIAELASTIC v príchuti broskyňa, jablko alebo červený grep a medzi beuaty výživou VIACOLLAGEN v príchuti ananás, višňa, acai či zázvor.

Krok č. 2:

V tomto kroku si vyberiete k hlavnému produktu plusový produkt na mieru, vďaka čomu znásobite jeho účinky.

Vybrať si môžete medzi týmito plusovými produktami:

Ceramidy+ pre zrelú pleť

Keratín+ pre suché a poškodené vlasy

Polyfenoly+ pre pleť s nedokonalosťami

Kĺby+ pre chronické zápaly kĺbov

Magno+ pre akútne zápaly kĺbov

Acne+ pre pokožku s akné

Mood+ pre obdobie stresu

Krok č. 3:

V tomto kroku ste si vyskladali Váš vlastný kolagén so znásobenými účinkami navyše vo zvýhodnenej cene.

Prekvapenie na záver!

Slovenská firma mojkolagen.sk už pre Vás vyskladala celú 3-mesačnú kúru aj s plusovými produktami na mieru a navyše vo zvýhodnenej cene. No ak ste sa dostali až sem, máme pre Vás prekvapenie. Na celú kúru môžete navyše použiť zľavový kupón KOLAGENNAMIERU v hodnote 21 eur + poštovné ZADARMO. Tento kupón platí do 18.4.2022

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Hypoglykémia je u diabetikov „bežná“, nepredvídateľná a potenciálne nebezpečná komplikácia inzulínovej liečby.

8 h

Nová verzia softvéru pre rodinu modelov ID prináša rýchlejšie nabíjanie, vyšší dojazd, vylepšenú navigáciu a veľa ďalších funkcií.

INZERCIA 20 h
Jiří Procházka.

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti, sa stal novým globálnym ambasádorom spoločnosti XTB.

16. máj
SkryťZatvoriť reklamu