Utorok, 17. máj, 2022 | Meniny má Gizela

HalfPrice – nový shoppingový vietor!

TOP módne vychytávky svetových značiek nájdete pod jednou strechou za ceny, ktoré vás budú zaujímať!

Viete oceniť svetoznáme dizajnérske značky? Túžite svoj šatník vyskladať z kúskov, z ktorých sa vďaka ich kvalite budete tešiť celé roky? Predstava je to síce pekná, no väčšina bežných smrteľníkov naráža na fakt, že za kvalitu sa aj adekvátne platí. To našťastie vďaka HalfPrice viac neplatí!!!

Koncept off-price je čarovný v tom, že gro práce na ceste za vašimi vysnívanými módnymi kúskami už urobil niekto iný za vás. Vy, ako ste sa správne dovtípili, ste pre to nemuseli pohnúť ani prstom. Tím trendsetterov, stylistov a módnych nadšencov pracujúcich pre HalfPrice je v neustálom kontakte s dizajnérmi a módnymi domami. Denne vyhľadávajú tie najzaujímavejšie cenové ponuky v portfóliu vašich obľúbených svetových značiek. A nie len to! Negociujú o cenách a keď sa im podarí vybaviť taký „deal“, po ktorom by skočili aj oni sami, má produkt zelenú a ide do predajne HalfPrice!

Tu sa dostávame k tej napínavej časti. Počet produktov je tým pádom limitovaný. Niekedy sa stane, že do predajne sa podarí získať len jeden jediný kus. Čo to znamená? Jednoducho to, že rozhoduje rýchlosť. Kto prvý príde, prvý berie. Kto zaváha, tomu sa môžu prihodiť dve veci: buď produkt na ďalší deň už v predajni nenájde a utrie si slzu porazeného, alebo ho tam nájde za ešte výhodnejšiu cenu! To je možné vďaka tomu, že ponuka sa aktualizuje niekoľkokrát za týždeň a na dennej báze pribúdajú nové a nové zaujímavé kúsky za hriešne dobré ceny! Keď vravíme o hriešne dobrých cenách, nepreháňame. Vďaka konceptu off-price môžete nakupovať svetové dizajnérske značky často až o 80% lacnejšie. Predajne HalfPrice už tešia nadšencov svetovej módy v Rakúsku, Česku, Poľsku, Maďarsku a Chorvátsku. K 60 už existujúcim konečne pribudne aj slovenská „Mekka“ všetkých fashionistov.

Podľa viceprezidentky obchodného oddelenia Joanny Czyżewskej ide o skutočnú nákupnú revolúciu: „ Je to absolútny shoppingový zážitok. Jeho podstatou nie je uvádzanie nových kolekcií. Nedizajnujeme vlastné oblečenie, neobjednávame kolekcie u krajčírov, nečakáme, kým budú vyrobené. Naša ponuka je postavená na hotových veciach, ktoré dokážeme nájsť v portfóliu obľúbených značiek. Špecializujeme sa na vysoko kvalitné, značkové veci ktoré korešpondujú s najnovšími trendami. A to všetko vieme ponúknuť za porovnateľne nižšie ceny!“

V predajniach HalfPrice nájdete široký sortiment oblečenia pre celú rodinu, športových potrieb a extrémne obľúbenú kategóriu dizajnových bytových doplnkov. Za všetky spomenieme značky ako Fila, Vans, Converse, Champion, Guess... Navnadili sme vás na najvzrušujúcejší módny lov? Dobre. Stretneme sa v novootvorenej predajni HalfPrice!

www.halfprice.eu/sk
IG I FB: @halfpricesk
TT: @halfprice

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Hypoglykémia je u diabetikov „bežná“, nepredvídateľná a potenciálne nebezpečná komplikácia inzulínovej liečby.

8 h

Nová verzia softvéru pre rodinu modelov ID prináša rýchlejšie nabíjanie, vyšší dojazd, vylepšenú navigáciu a veľa ďalších funkcií.

INZERCIA 21 h
Jiří Procházka.

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti, sa stal novým globálnym ambasádorom spoločnosti XTB.

16. máj
SkryťZatvoriť reklamu