Utorok, 17. máj, 2022 | Meniny má Gizela

Vandrujeme s deckami po Slovensku. Pridajte sa k nám

Premýšľate nad tým, ako zabaviť vaše ratolesti cez víkend? Máme skvelý tip.

Vezmite ich na výlet za tými najkrajšími zákutiami našej krajiny! Ako inak, s Kaufland Detským festivalom v obľúbenom seriáli Na vandrovke po Slovensku. Obujte si túlavé tenisky a vyberte sa s nami a škriatkom Fíha Tralala za dobrodružstvom aj v túto nedeľu 1. mája.

NOVÉ POKRAČOVANIE, NOVÉ DOBRODRUŽSTVÁ

Aj v novej sérii potuliek po Slovensku, ktorá sa po roku vrátila na obrazovku obľúbenej online TURBO TV, vezmú Medvedík Kuniboo a Zajko Turbo deti opäť Na vandrovku po Slovensku. Spoločne s Veronikou Hatala nasadnú do vláčika a počas štyroch víkendov navštívia Košice, Oravu, Kremnicu, Banskú Štiavnicu aj Záhorie. A aby necestovali sami, na cestu si pozvali aj kamarátov – Mira Jaroša, Paci Pac, škriatka FÍHA Tralala, či Spievanku a Zahrajka zo Spievankova.

TENTO VÍKEND VÁS FÍHA TRALALA ZAVEDIE DO BANKY LÁSKY

V nedeľu sa na potulkách Slovenskom decká spoločne so škriatkom Fíha Tralala zatúlajú až do Banskej Štiavnice a Kremnice. Zastavia sa v mincovni, aby sa pozreli, ako sa vyrábali mince. Vyberú sa k čarokrásnemu jazeru Tajch, ukážu si prácu šperkára a zamilujú sa v Banke lásky. A na prechádzke po uličkách Banskej Štiavnice možno stretnú aj Romana Pomajba s dcérkami!

SERIÁLY PRE CELÚ RODINU

Okrem toho si deti môžu pozrieť pokračovanie obľúbených seriálov Škola cviku s Robinom a Jurajom Bačom, Pesničková encyklopédia s Paci Pac, či Angličanina so Spievankovom. Zabaví ich aj profesor Kyslík v seriáli Chémia hrou.

Čakajú ich však aj celkom nové seriály plné vedomostí, hier i zábavy. V seriáli Čarovný sláčik s Ondrejom Kandráčom sa dozvedia niečo nové o folklóre, tanci a tradičných hudobných nástrojoch. A pretože popri skvelej zábave určite vyhladnú, babička Monika Kandráčová im Z lásky k tradícii pripraví dobroty, ktoré varili, či piekli ešte naše babičky. Jej mačanku, rezne alebo zemiakovú tortu si podľa tradičného receptu môžete spoločne ukuchtiť aj vy doma.

Sledujte nás od 17. apríla do 8. mája každú nedeľu od 9:00 na www.detskyfest.sk/turbotv/, alebo kedykoľvek zo záznamu na You Tube kanáli Kaufland Detský festival.

Zážitky z celého Slovenska vám i vašim deťom ako vždy zadarmo a online prináša Kaufland.

Načítavam video...

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Hypoglykémia je u diabetikov „bežná“, nepredvídateľná a potenciálne nebezpečná komplikácia inzulínovej liečby.

6 h

Nová verzia softvéru pre rodinu modelov ID prináša rýchlejšie nabíjanie, vyšší dojazd, vylepšenú navigáciu a veľa ďalších funkcií.

INZERCIA 19 h
Jiří Procházka.

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti, sa stal novým globálnym ambasádorom spoločnosti XTB.

16. máj
SkryťZatvoriť reklamu