Utorok, 17. máj, 2022 | Meniny má Gizela

Sedacie súpravy pekné, pohodlné, trvanlivé a za dobrú cenu

Sedacie súpravy nájdete v Elbyt nábytku na eshope alebo na predajniach v Žiline a Považskej Bystrici.

Vybrať si môžete zo sedačiek rohových napríklad modernú Axel na vysokých nohách ktoré odľahčia a presvetlia priestor. Rohová sedačka Focus zaujme moderným prešitím a elektricky výsuvným sedákom.

Sedacie súpravy v tvare U si získavajú stále viac priaznivcov práve pre svoju funkčnosť a prakticky využiteľnú plochu na sedenie aj relax. Napríklad Selva s pohyblivými opierkami ktoré znížia svetlú výšku a hmotu operadla. Do tejto kategórie patrí aj modulová sedačka Serena, ktorú je možné poskladať na rozmer vašej obývačky.

Sedačky 3+2+1 prípadne ich variácie preferujú zákazníci, ktorí radi pohodlne a zdravo sedia a svoje kreslo si posunú práve tam, kde je dostatok svetla alebo tepla. Ako je napríklad Forli zostava s vysokým operadlom a dobrou ergonómiou.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Hypoglykémia je u diabetikov „bežná“, nepredvídateľná a potenciálne nebezpečná komplikácia inzulínovej liečby.

8 h

Nová verzia softvéru pre rodinu modelov ID prináša rýchlejšie nabíjanie, vyšší dojazd, vylepšenú navigáciu a veľa ďalších funkcií.

INZERCIA 20 h
Jiří Procházka.

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti, sa stal novým globálnym ambasádorom spoločnosti XTB.

16. máj
SkryťZatvoriť reklamu