Utorok, 17. máj, 2022 | Meniny má Gizela

Keď sa sci-fi budúcnosť stáva reálnou prítomnosťou

Nebolo to tak dávno, kedy sa na cestách objavil prvý automobil, pričom v súčasnosti sú autá bežnou súčasťou našich životov.

Ešte pred pár rokmi sme si nevedeli predstaviť, že by boli motorové vozidlá poháňané niečím iným, ako naftou alebo benzínom a čokoľvek iné vyzeralo ako napínavá scéna z dobre pripraveného sci-fi filmu. Dnes sú pre motoristov na pultoch predajní dostupné aj prvé plne elektrické modely Volvo, ktoré so sebou prinášajú množstvo skvelých benefitov.

Budúcnosť vozidiel Volvo je elektrická

Človek je kreatívny tvorca a čokoľvek, čo si dokážeme predstaviť, vieme aj vytvoriť. Jasným príkladom tohto pravidla je aj rad čisto elektrických vozidiel značky Volvo, ktoré vďaka mnohým benefitom pomáhajú prispieť k lepšej a čistejšej budúcnosti ďalších generácií. Elektrifikované pohonné jednotky neprodukujú žiadne emisie a jazda elektrickým vozidlom je všeobecne kultivovanejšia. Elektromobily majú tiež výborné zrýchlenie pri štarte a pri správnom používaní sa vaše náklady na prevádzku pravdepodobne znížia.

A car driving on a road  Description automatically generated with medium confidence

Žiadne kompromisy

T.O.P. AUTO Bratislava a.s. Bory ponúka milovníkom motorizmu chuťovky v podobe čisto elektrických modelov Volvo, s ktorými si viac nemusíte vyberať medzi skvelým výkonom a zodpovednou jazdou. Stačí sa pohodlne usadiť, zaradiť rýchlosť a stlačením jediného pedálu elegantne ovládate vaše vozidlo pri nulových emisiách. Na cestách môžete pritom využívať nabíjacie stanice na rýchle nabíjanie, ktoré umožňujú zvýšiť kapacitu akumulátora z nuly na 80 % v priebehu približne 40 minút.

Elektrické modely Volvo predstavujú osobné riešenie mobility, ktorá viac nie je pútavou scénou zo sc-fi filmu, ale môže sa stať aj vašou novou realitou. Inteligentné úložné priestory, udržateľné materiály v interiéri, aktivácia kúrenia alebo klimatizácie na diaľkové ovládanie a mnohé ďalšie smart funkcie, sú pripravené potešiť každého motoristu a priaznivca princípov udržateľnosti.

Zdroj obrázky: volvo.topautobratislava.sk

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Hypoglykémia je u diabetikov „bežná“, nepredvídateľná a potenciálne nebezpečná komplikácia inzulínovej liečby.

8 h

Nová verzia softvéru pre rodinu modelov ID prináša rýchlejšie nabíjanie, vyšší dojazd, vylepšenú navigáciu a veľa ďalších funkcií.

INZERCIA 20 h
Jiří Procházka.

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti, sa stal novým globálnym ambasádorom spoločnosti XTB.

16. máj
SkryťZatvoriť reklamu