Utorok, 17. máj, 2022 | Meniny má Gizela

Wüstenrot plánuje rozšíriť svoje obchodné zastúpenie v regiónoch

Skupina reaguje na rozšírenie svojho pôsobenia na ponuku komplexných finančných služieb

Skupina Wüstenrot plánuje rozšíriť svoju obchodnú sieť v regiónoch Slovenska. Posilnením zastúpenia reaguje na rozšírenie svojej ponuky na sprostredkovanie komplexných finančných služieb prostredníctvom novej spoločnosti Wüstenrot InHouse Broker. Okrem životného a neživotného poistenia, tak skupina klientom sprostredkováva aj hypotéky, sporenia či investície.

Vnímame rastúci dopyt po riešení osobných financií aj v menších a stredne veľkých mestách. Najmä v posledných mesiacoch sme zaznamenali prostredníctvom novej spoločnosti Wüstenrot InHouse Broker významný dopyt najmä po refinancovaní hypoték. Ilustračným príkladom bol marec, kedy priemerný objem sprostredkovaných úverov stúpol o 93 percent,“ konštatuje Slavomír Kurjan, riaditeľ Úseku podpory odbytu skupiny Wüstenrot.

Podľa jeho slov, s rastúcim portfóliom finančných produktov prirodzene rastie aj dopyt na strane klientov. Na základe toho považuje skupina za potrebné rozšíriť aj svoje obchodné zastúpenie. V súčasnosti pod značkou Wüstenrot pôsobí 118 pobočiek.

„Chceme dosiahnuť vyššie zastúpenie aj ponúkame príležitosť pre skúsených obchodných zástupcov. Konečný počet samozrejme závisí od množstva záujemcov o spoluprácu,“ pokračuje Slavomír Kurjan.

Skupina však prioritne plánuje zvýšiť svoje zastúpenie najmä v Nitrianskom a Žilinskom kraji. Otvorená je však spolupráci aj v iných lokalitách Slovenska.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Hypoglykémia je u diabetikov „bežná“, nepredvídateľná a potenciálne nebezpečná komplikácia inzulínovej liečby.

6 h

Nová verzia softvéru pre rodinu modelov ID prináša rýchlejšie nabíjanie, vyšší dojazd, vylepšenú navigáciu a veľa ďalších funkcií.

INZERCIA 18 h
Jiří Procházka.

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti, sa stal novým globálnym ambasádorom spoločnosti XTB.

16. máj
SkryťZatvoriť reklamu