Utorok, 29. november, 2022 | Meniny má Vratko

Trenčín potrebuje nový impulz!

Som rodený Trenčan, vyrastal som v Trenčíne a s Trenčínom. Mal som možnosť vidieť jeho zlaté časy aj obdobia, keď naše mesto stagnovalo. Vždy mi však záležalo na tom, ako sa Trenčanom v ich meste žije, pretože som predovšetkým človek a viem, že komunita a prostredie sú veľmi dôležitými každodennými radosťami.

V ostatných rokoch Trenčín prešiel transformáciou, ktorá dala všetkým obyvateľom prísľub väčšieho komfortu a lepšieho žitia. Mnohé však ostalo iba prísľubom. Sľuby by sa mali plniť, a preto v našom meste potrebujeme nový impulz, víziu, ktorá naplní očakávania a premení plánovanie na realitu – vyrieši pretrvávajúce pálčivé témy.

Neúmerné zahusťovanie výstavby bez budovania ciest a infraštruktúry, chátrajúca autobusová stanica, most v havarijnom stave, rozdielny prístup k rôznym športovým komunitám či k ľuďom z oblasti kultúry. To nie sú len moje pocity, ale fakty, ktoré potvrdzuje každodenný život všetkých Trenčanov, keď idú do práce, za nákupmi či za oddychom.

Súčasný primátor a vedenie mesta sa uchádza o kormidlo Trenčína už po štvrtýkrát. Nielen v športe, ale aj v politike platí, že po istom čase treba vymeniť trénera. Po dvoch-troch volebných obdobiach prichádza istá únava, stereotyp, pohoda... Preto sme presvedčení, že aj v Trenčíne je načase primátorovi poďakovať za doterajšiu prácu a uskutočniť ZMENU. Jednoducho sa treba pohnúť ďalej.

Dosť bolo stagnujúcich životne dôležitých projektov. Potrebujeme zmobilizovať sily a odborne a pragmaticky riešiť problémy a budúce vízie TRENČÍNA. Náš program nie je založený na rúcaní a konflikte. Sme tím, ktorí verí v odbornosť, dohodu a spoluprácu. TRENČÍN potrebuje riešenia vo všetkých kľúčových oblastiach.

Voľte nový tím odborníkov a poslancov a nového kandidáta na primátora Miloša Mičegu!

Ing. Miloš Mičega, kandidát na primátora Trenčína
Vždy som mal ambíciu urobiť pre Trenčín niečo užitočné. Ako technik-stavbár a dlhoročný mestský aj krajský poslanec mám veľmi jasnú predstavu, čo by pomohlo zlepšiť kvalitu života v našom meste. Pracujem ako vedúci stavebného úradu, oddelenia investícií a životného prostredia v Trenčianskych Tepliciach. Svoje pracovné i životné skúsenosti by som rád využil v prospech rozvoja Trenčína. Preto som sa v nadchádzajúcich komunálnych voľbách rozhodol kandidovať na primátora tohto mesta. V Trenčíne žijem od detstva a je to mesto môjho srdca. Som presvedčený, že práve teraz potrebuje Trenčín nový vietor a zmenu, ktorá nás posunie ďalej.

Objednávateľ: Ing. Miloš Mičega, Clementisova 665/8, 911 01 Trenčín
Dodávateľ: UNIVERSAL McCANN Bratislava spol. s r.o.,
ul. Dr. Vladimíra Clementisa 10/3222, 821 02 Bratislava, IČO 35 809 035

Tlačová správa je komerčným textom a nijako neprezentuje názor redakcie. Za jej obsah a rešpektovanie zákonných noriem zodpovedá zadávateľ. Viac informácií na:https://www.petitpress.sk/uploads/media/pravidla_politicka_inzercia_4.2010.pdf

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Zdroj: Unsplash

Zmeny v systéme revíznych postupov podľa noviel zákona o verejnom obstarávaní

INZERCIA 3 h

Spoločnosť LPP gmbh, s. r. o. vznikla už v roku 2019. Pôvodný zámerom boli zámočnícke, zváračské a potrubárske práce.

INZERCIA 15 h

Obľúbený bytový projekt v Bytči je už takmer vypredaný. Aj vďaka výhodným fixným cenám bez navýšenia o infláciu.

INZERCIA 15 h
SkryťZatvoriť reklamu