SME

Uverejňujte tlačové správy na sme.sk

Dodajte vašej pokožke šťavu

Trápi vás bledá, povädnutá a dehydrovaná pleť? Možno jej chýbajú vitamíny krásy.

Za vitamíny, zodpovedné okrem iného za stav našej kože, sa považujú najmä vitamíny A, B alebo E. Rovnako dôležité je prijímať vitamín C, ktorý nielenže pomáha pri regenerácii buniek, ale tiež zvyšuje tvorbu kolagénu a spomaľuje tak proces starnutia.

Náš tip: Skvelým spôsobom, ako si ich po náročnej zime rýchlo a chutne doplniť do jedálnička, sú čerstvé šťavy. Pokiaľ si ich nestíhate pripraviť doma, pestrý výber kvalitných i cenovo výhodných ovocných a zeleninových štiav nájdete napríklad vKauflande . Ak siahnete po produktoch pod privátnou značkou K-Bio , môžete si byť navyše istí, že neobsahujú farbivá, chuťové zvýrazňovače ani umelé arómy.

Nakŕmte svoju pleť do krásy

Vedeli ste, že vďaka K-Bio šťavám si dokážete pripraviť napríklad aj chutnú ovsenú kašu? Vyskúšajte recept, plný vitamínov krásy, od foodblogerkyLenivej kuchárky a vykročte do ulíc s tvárou rozžiarenou ako jarné slnko. Prajeme dobrú chuť.

Ingrediencie:

100 g celozrnných ovsených vločiek K-Bio

50 g celozrnných špaldových vločiek K-Bio

200 ml mlieka

100 ml jablkovej šťavy K-Bio

1 vajce

2 jablká

2 hrušky K-Bio

100 g čučoriedok K-Bio

25 g mandlí

2 PL medu

2 ČL orieškového masla

1 ČL kypriaceho prášku do pečiva

1 ČL škorice

grécky jogurt/kyslá smotana

Veronika - Lenivá kuchárka Veronika - Lenivá kuchárka

V miske zmiešame ovsené a špaldové vločky s práškom do pečiva a škoricou. V druhej miske zmiešame tekuté ingrediencie - vajce, mlieko, jablkovú šťavu K-Bio, orieškové maslo a lyžicu medu. K mokrým surovinám prisypeme suché a metličkou dobre premiešame. Zmes prelejeme do zapekacej misky vymazanej maslom. Pridáme na menšie časti nakrájané jablká a hrušky a lyžicou jemne premiešame. Na záver zmes posypeme čučoriedkami a mandľami, ktoré sme pomiešali s lyžicou medu. Vložíme do rúry, vyhriatej na 180°C, a pečieme 30 až 35 minút. Pred servírovaním ozdobíme čerstvými čučoriedkami a lyžicou gréckeho jogurtu alebo kyslej smotany.

Načítavam video...

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Roman Kukumberg ml.: Online hejty vedia bolieť viac ako bodyček
  2. Najlepšie zdroje železa: čo jesť pri jeho nedostatku
  3. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle
  4. NESTO ponúka nadštandardné bývanie na hranici mesta a prírody
  5. Nová možnosť investovania s garantovaným rastom až 6 %
  6. Kúsok Slovenska na tanieri: domáce potraviny sú stávka na istotu
  7. Majiteľka Boxito: Podnikanie zvláda vďaka multifunkčnému vozidlu
  8. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  1. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle
  2. Najlepšie zdroje železa: čo jesť pri jeho nedostatku
  3. NESTO ponúka nadštandardné bývanie na hranici mesta a prírody
  4. Majiteľka Boxito: Podnikanie zvláda vďaka multifunkčnému vozidlu
  5. Nová možnosť investovania s garantovaným rastom až 6 %
  6. Ktoré signály tela predpovedajú mŕtvicu
  7. Kúsok Slovenska na tanieri: domáce potraviny sú stávka na istotu
  8. Jednoduché farebné premeny do bytu aj záhrady
  1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry 9 138
  2. Ako sa z firmy na výrobu krbov stal líder v robotike? 8 110
  3. Roman Kukumberg ml.: Online hejty vedia bolieť viac ako bodyček 5 831
  4. Pokoj, výhľady a dobrá kuchyňa? Vyberáme desať hotelov na Ischii 4 843
  5. Bankroty a miliardové dlhy. Úspešný Trump je ilúzia 2 954
  6. Bývajte v centre Košíc – 18 bytov v boutique residence Huštáky 2 880
  7. Koniec nálepkovaniu a predsudkom medzi kolegami u tohto predajcu 2 497
  8. PLANEO otvára v máji 9 predajní. Má to zmysel v dobe digitálu? 2 327
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Remeslo kachliara sa Ľubomírovi Gunišovi nezunovalo ani po 25 rokoch.


INZERCIA 1 h

Zistite, ktoré potraviny a doplnky najlepšie doplnia železo v tele.


INZERCIA 1 h

Majiteľ penthousu v Neste Patrik Nagy: Štvrť Nesto dnes považujem za nevybrúsený diamant, ktorý po dokončení získa na hodnote


INZERCIA 1 h

Májový magazín zdravia je už v predaji, noví predplatitelia od nás dostanú darček!


INZERCIA 12. máj
SkryťZatvoriť reklamu