Štvrtok, 1. jún, 2023 | Meniny má Žaneta

O2 predstavilo novú generáciu O2 Paušálov

Prelomová funkcioa Cashback a Netflix v cene paušálu.

(Zdroj: O2)

Spoločnosť O2 predstavila tri nové unikátne O2 Paušály, ktoré zákazníkom prinášajú viac dát, exkluzívny digitálny obsah, či dodatočné zľavy vďaka možnosti výkupu telefónov. Od 31. januára 2023 tak zákazníci nájdu v ponuke Bezstarostný, Pohodový a Základný O2 Paušál. Nové portfólio bolo vytvorené v spolupráci so zákazníkmi, ktorí najviac ovplyvnili podobu novej generácie paušálov. Vôbec po prvýkrát bude v rámci telekomunikačných služieb na Slovensku poskytnutá zákazníkom služba Cashback, ktorá vracia peniaze za neminuté dáta. O2 zároveň obohatilo ponuku o jednu z najobľúbenejších streamovacích služieb Netflix. Zákazníci ho budú môcť získať v cene paušálu.

"Z nových O2 Paušálov si zákazník veľmi jednoducho vyberie a už v základnej ponuke obsahujú tie najžiadanejšie funkcionality. Zákazník si ich môže obohatiť o ďalšie služby a tak si sám jednoducho vyskladať ideálny paušál pre seba. Už samotný názov mu napovie, akým by mal preňho O2 Paušál byť - Bezstarostný, Pohodový alebo Základný," uviedol Milan Morávek, komerčný riaditeľ O2.

Nové portfólio paušálov je výsledkom dôkladnej analýzy telekomunikačných trendov na Slovensku a vo svete, bolo pripravené spolu so zákazníkmi a pre zákazníkov.

Bezstarostný O2 Paušál za 39 € mesačne je určený pre zákazníkov, ktorí chcú mať výnimočný paušál. Program im prináša neobmedzené dáta, volania, správy a tiež predplatné obľúbených služieb v cene paušálu. Súčasťou Bezstarostného O2 Paušálu je aj jedinečná funkcia Cashback, ktorá zákazníkovi automaticky vráti 5 € vo faktúre, ak neminie viac ako 15 GB dát za mesiac. Súčasťou paušálu je aj zľava na zariadenia vo výške 168 €.

Pohodový O2 Paušál za 29 € mesačne spĺňa nároky väčšiny zákazníkov, ponúka bohatých 10 GB dát na čokoľvek, neobmedzené volania a správy a predplatné obľúbených služieb v cene paušálu. Súčasťou paušálu je aj zľava na zariadenie vo výške 96 €.

Základný O2 Paušál za 19 € obsahuje štedrých 5 GB dát, 100 minút volaní, neobmedzené správy a rovnako aj možnosť získať predplatné na obľúbené služby za zvýhodnené ceny. Zákazníci tiež môžu využiť zľavu na zariadenie vo výške 48 €.

Netflix

O2 k novým O2 Paušálom pridáva jednu z najobľúbenejších streamovacích služieb na svete, Netflix. Je to po prvýkrát, čo sa Netflix stane súčasťou mobilného paušálu na Slovensku a to vďaka strategickému partnerstvu s O2. Zákazníci Bezstarostného a Pohodového O2 Paušálu si tak môžu Netflix aktivovať a využívať v cene paušálu.

Okrem Netflixu môžu zákazníci získať aj predplatné ďalších obľúbených služieb, tak ako aj doteraz. Svoje predplatené služby si zákazník spravuje v prehľadnej O2 aplikácii.

Výkup telefónov

Zákazník môže v O2 získať poukážku na nákup nového zariadenia výmenou za výkup jedného alebo aj viacerých zariadení. Poukážka za vykúpené zariadenie má platnosť 6 mesiacov a zákazník ju môže využiť na kúpu nového zariadenia či príslušenstva, alebo ju môže niekomu darovať. Poukážku je možné využiť pri nákupe na splátky aj za hotovosť. Zákazník môže kombináciou poukážky z výkupu a využitia zľavy na zariadenie získať telefón za mimoriadne dostupné ceny.

Plus k paušálu

Nový O2 Paušál so svojou skladbou dokáže uspokojiť drvivú väčšinu zákazníkov. Pre tých, ktorí hľadajú ešte niečo špeciálne, je určený koncept PLUS. Zákazníci si k paušálu môžu pridať niektorú z piatich služieb: Maximálna rýchlosť, Turborýchlosť, Dáta nerátam, Datahit alebo Neobmedzené volania.

Informácie o nových O2 Paušáloch nájdete na https://www.o2.sk/ponuka/mobilne-sluzby/novy-o2-pausal.

SkryťVypnúť reklamu

Inzercia - Tlačové správy

1. Plánujete toto leto dovolenku v Chorvátsku?
  2. Obsluha, ktorá vám poradí s autom aj zachráni život
  3. Staršie domy zatepľujú druhýkrát. Majitelia urobili chybu
  4. Palubná jednotka Shell EETS otvára európske hranice
  5. Kúpa investičného bytu je aktuálne výhodnejšia aj vďaka bonusom
  6. Zuzana Vačková: Verím, že lásku ešte stretnem
  7. Dovolenkový raj kúsok za hranicami
  8. Krásna a zdravá pokožka už za 10 dní
  1. Oznamujeme nominácie na Orange Podcast roka 2023
  2. Tesco v Levoči otvára jedinečnú predajňu v Levoči
  3. Tesco v Levoči otvára jedinečnú predajňu
  4. Slováci si čoraz častejšie kupujú jazdené „kombíky“ na úver
  5. Najinovatívnejšia banka v CEE je zo Slovenska!
  6. Deti z detských domovov predviedli svoj talent
  7. Miliónová investícia do elektrickej stanice zabráni problému
  8. Kúpa investičného bytu je aktuálne výhodnejšia aj vďaka bonusom
  1. Staršie domy zatepľujú druhýkrát. Majitelia urobili chybu 13 921
  2. Nevídaný záujem o grécke ostrovy. Mnohé hotely sú už nedostupné 8 994
  3. Kúpa investičného bytu je aktuálne výhodnejšia aj vďaka bonusom 6 409
  4. Plánujete toto leto dovolenku v Chorvátsku? 6 166
  5. Aká má byť hrúbka izolácie pri rekonštrukcii domu? 4 597
  6. O koľko drahšia bude tento rok dovolenka pri mori? 2 826
  7. Zuzana Vačková: Verím, že lásku ešte stretnem 2 263
  8. Moravák, ktorý ukázal svetu, ako sa robí „nové umenie“ 2 258
SkryťVypnúť reklamu

Oznamujeme nominácie na Orange Podcast roka 2023 a spúšťame hlasovanie verejnosti.

59m

Tesco v Levoči otvára jedinečnú predajňu v lokalite Svetového dedičstva UNESCO.

1 h

Nová predajňa sa nachádza blízko historického centra a je súčasťou lokality zapísanej do Zoznamu Svetového dedičstva UNESCO.

INZERCIA 5 h
SkryťZatvoriť reklamu