Pondelok, 30. november, 2020 | Meniny má Ondrej, AndrejKrížovkyKrížovky

Koho si zvoliť na vedenie účtovníctva v Bratislave?

Máte pocit, že nestíhate sledovať všetky zmeny, ktoré Vám nariaďujú stále sa meniace zákony o daniach? Máte málo času a chcete sa naplno venovať svojmu podnikaniu?

Máte málo času a chcete sa naplno venovať svojmu podnikaniu, a preto by ste účtovnú agendu radšej prenechali profesionálom? Máme pre Vás elegantné a príjemné riešenie pre Vaše účtovníctvo, daňovú správu, daňové priznanie a všetko spojené s Vašim účtovným a finančným sektorom.
Spoločnosť acctasa s.r.o. sídliaca v Bratislave bola založená v roku 2005. Svojou originálnou politikou, v ktorej je primárne ušetrenie času a teda aj prostriedkov svojim klientom, je jedinečná.
Nestíhate dochádzať za svojou účtovníčkou kvôli správe daní, miezd a účtovníctva? Spoločnosť acctasa príde za Vami tam, kde sa budete nachádzať. Maximálna flexibilita, profesionalita, efektivita a ľudský prístup v jednom z nás robia dlhodobých partnerov. Či už ide o štandardné účtovníctvo-jednoduché účtovníctvo, podvojné účtovníctvo, spracovanie miezd, alebo personálne poradenstvo, naším kritériom je presnosť a kvalita.
Vieme poskytnúť všetko, čo podnikateľský subjekt v oblasti účtovníctva potrebuje.
Zamestnanci spoločnosti acctasa neustále pracujú na zvyšovaní svojej odbornej kvalifikácie, čo vedie k získaniu aktuálneho a komplexného nadhľadu nad zákonmi, ktoré Vašu firmu nielen po stránke daňovej stíhajú na každom kroku. Vaše účtovníctvo v rukách profesionálov bude len prekvitať.
Skoncujte s obavami, že Vaše daňové priznanie je zlé, že vám hrozí sankcia. Skúsenosti v oblasti daňového poradenstva a vedenia účtovníctva vytvorili zo spoločnosti acctasa za sedem rokov výnimočného partnera.
Ak chcete s outsourcingom svojho účtovníctva získať viac ako dodávateľa služieb, máte možnosť nás kedykoľvek osloviť a tým nájsť partnera, ktorý porastie s Vašou spoločnosťou, prispôsobí sa Vašim potrebám a požiadavkám.
Ak nehovoríte slovenskom, nebojte sa. Účtovné a daňové poradenstvo, daňové priznanie, daňovú evidenciu a všetko ostatné dokážeme na profesionálnej úrovni riešiť s našimi klientmi v nemčine, angličtine a ruštine.

Nechoďte za svojím účtovníctvom, príde s radosťou a istotou za Vami. Váš partner pre istotu a stabilitu je acctasa.

Rýchle kontakty pre Vaše dotazy: 0903 251 680, 0905 519 867

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Venujte na Vianoce darček plný informácií

Vaša rodina a priatelia si môžu nájsť pod stromčekom Ročné predplatné SME.sk.

Zdravé varenie: zábava pre celú rodinu

Náročné jarné a momentálne aj jesenné obdobie znamená, že doma trávime oveľa viac času, ako sme zvyknutí.

Máte problémy s trávením? Známy gastroenterológ radí ako na ne

Zlé trávenie trápi mnoho Slovákov, často si však za nepríjemný pocit po jedle môžu sami.