SME

Chudnite športom konečne už aj v Bratislave!!!

Potrebujete schudnúť, či vytvarovať postavu? Chcete zlepšiť svoje fyzické schopnosti a posilniť svaly? S HUBER® Motion Lab k dokonalej postave!

Máte bolesti chrbtice a chceli by ste zlepšiť držanie tela ??? Chcete niečo efektívne a zároveň v krátkom čase ??? Vyskúšajte v športovom zariadení PacrikHML úplne novú komplexnú stimuláciu celého tela, pri ktorom je cvičenie zábavné, intuitívne, komfortné , rytmické a hlavne účinné. PacrikHML vám predstavuje nový Huber® Motion Lab.
Huber® Motion lab je unikátny revolučný prístoj využivajúci najmodernejšiu technológiu. Či ste športovec alebo nešportovec, mladší alebo starší, muž alebo žena. Huber Motion Lab je prístroj, ktorý má jedinečné cvičebné programy prispôsobené potrebám každého jednotlivca, a tak si v ňom každý nájde svoje zaľúbenie. Na jednom mieste, s jedným vyškoleným trénerom a pomocou jedného profesionálneho prístroja vám cvičenie poskytne všetko, čo telo potrebuje, aby sa človek cítil a vyzeral lepšie. Cvičenie je schopné rýchlo vyvolať spaľovanie tukov, zatiaľ čo posiluje posturálne svaly, ktoré sú veľmi dôležité pre vaše celkové držanie tela.

REDUKCIA TUKU V TELE, ZVÝŠENIE SVALOVEJ HMOTY, ZLEPŠENIE FYZICKEJ KONDÍCIE, ŽIADNA BOLESŤ CHRBTA A ŽIADNA ZÁŤAŽ NA SVALY A KĹBY!

AKO TO FUNGUJE?

Huber® Motion Lab vychádza z najnovších objavov „priamej väzby“ (vrodenej schopnosti nervového systému predvídať pohyb), ktoré využívajú svetovo prestížne kliniky pre liečbu chrbta a pohybového aparátu a elitné športové inštitúty. V priebehu jedného cvičenia využívate techniky kardio cvičenia, strečingu, pilates, ktoré vám ponúkajú výhody vytvarovania svalov a spevnenie vnútorných a posturálnych svalov. Práve vďaka tomu, že prístroj uvádza vaše telo do pohybu, kde sa musíte udržať v prednastavenej pozícii, cielene zapojíte určité vybrané partie tela. Oscilačná plošina sa zameriava na dolné partie, pohyblivý stojan sa sústreďuje na chrbát a madla s dotykovými senzormi, ktoré zobrazujú oddelene potrebnú intenzitu pravej a ľavej hornej časti chrbta,sa zameriavajú na hornú časť tela (krk, ramená a ruky) , na chrbtové a brušné svaly priame i priečne, čím formuje dokonca i boky. Pri cvičení pracuje celé telo. Celý svalový systém bude znovu aktivovaný tým, že všetky svalové skupiny sú nútené pracovať spoločne. Tým sa zvyšuje metabolizmus a sformuje sa štíhla postava v rekordnom čase. Táto zostava pohybov mobilizuje vaše klby, jemne a súčasne i bezpečne posiluje hlboko uložené svaly.
Huber® Motion Lab má viac ako 400 3D prednastavených cvikov v programoch ŠPORT , KRÁSA A ZDRAVIE

ŠPORT


Konečne fyzická aktivita pre každého! Zameriava sa na svaly, koordinuje vaše pohyby a reguluje váš srdečný tep (- 10 bpm). K dispozícii sú kompletné a cielené programy pre viac ako 12 športov (futbal, rugby, basketbal, plávanie, skateboarding, snowboarding, judo, golf, lyžovanie,beh cez prekážky, box, tenis). V programe Šport sa zlepšujú vaše fyzické schopnosti prostrednictvom fyzickej záťaže, mentálneho tréningu a prvotrietnej techniky. Huber® Motion Lab je jediný prístroj, ktorý súčasne posilňuje i vnútorné svalstvo pri všetkých zostavách cvikov. Je možné vybrať si konkrétny sval, ktorý je možné precvičiť (Maximálna sila, rýchlosť a vytrvalosť). Kombináciou vysokej a miernej nestability vytváranej pohybom balančnej plošiny a aktívnych madiel, prístroj zaručuje aktívne cvičenie v oblasti brucha a súčasne preťahuje svaly. Ide o profesionálny CORE tréning posiľňovania svalov. Ak nemáte chuť na posiľnovanie, môžete si zvoliť strečing či relaxáciu všetkých svalov, alebo konkrétneho svalu. Cvičenie na HML odstraňuje a preventívne pôsobí proti preťažovaniu a oslabovaniu jednotlivých svalov a svalových skupín, udržuje optimálnu statiku a dynamiku tela.

KRÁSA

Štíhla postava, pevné a vytvarovaté telo, zvýraznený pás, tvarované a pevné stehná, vymodelované nohy a elegantné držanie tela??? Áno!!! S prístrojom HML toto všetko môžte dosiahnúť. Cvičenie na HML zaručuje stratu viac než 10% telesného tuku a 3 cm objemu v páse, zisk 2kg svalov iba za 24 cvičení. Intenzivne aktivuje stabilizačný systém celého tela, zlepšuje držanie tela a modeluje postavu. Vďaka špeciálnemu programu Krása sa celé telo aktívne zapája do cvičenia, pričom energia potrebná k dosiahnutiu naplánovaných úloh je efektívne čerpaná priamo z uložených tukových zásob. Postava sa zmení v rekordnom čase- telo vstupuje do zóny maximálneho spaľovania tukov za menej než 3 minúty. Huber® Motion Lab vám pomôže dosiahnuť krásne a elegantné držanie tela. Cvičením sa rovnajú a spevňujú hlavové krčné a chrbtové svaly. Cvičenie regeneruje a posilňuje hlboko uložené svaly a navyše sa posilňujú brušné svaly, čo eliminuje brušný tuk a zmierňuje bolesti chrbta. Cvičebné programy na HML sú navyše vhodné pre ženy po pôrode, pretože obnovujú svalstvo panvového dna.


ZDRAVIE

Už od prvej lekcie zmierňujete napätie a obnovuje sa sila a pružnosť. Programy Zdravie rýchlo a efektívne rehabilitujú a regenerujú celé telo- chrbát, ruky, nohy. Už na prvom cvičení dochádza k okamžitému uvoľneniu chrbtice. Program Zdravie vám ponúka uvoľnovacie, relaxačné ,mobilizačné a posiľnovacie cvičenia, vďaka ktorým sa opäť cítite zdravo, pružne a predovšetkým sviežo. Cvičebné programy Zdravie vám zaručujú aktívne cvičenie, ktoré chráni kĺby a je prevenciou bolesti. Zaručuje kompletné zaťaženie všetkých svalov bez preťaženia srdca. HML vás nielen zbaví bolesti chrbtice, ale vás zbaví aj zlého držania tela a upraví vam disproporčné rozdiely tela. HML zapája kombinácie vestibulárnych, svalových a kĺbových cvičení, ktoré sú dokonale prispôsobené fyziológii starších ľudí.

Huber® Motion Lab je vám denne k dispozícii. Nájdete nás v športovom zariadení PACRIKHML na Hraničnej 24/A, 821 05 Bratislava (Priestory Rehabilitačného centra MOON MEDICAL).

V prípade otázok, alebo objednávok nás môžte priamo kontaktovať na
t.č. : + 421 948 296 500, E-mail: info@pacrikhml.sk; www.pacrikhml.sk

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  7. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 706
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 16 534
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 532
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 796
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 009
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 947
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 621
  8. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 6 728
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 3 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 17 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


27. mar
SkryťZatvoriť reklamu