HOUR predstavil softvérové HR riešenia doma i v zahraničí

Prvú štvrtinu roku 2017 spoločnosť HOUR uzavrela úspešnou prezentáciou hodnôt a produktových riešení na odborných HR konferenciách

Kvalitné HR podujatia vytvárajú priestor pre networking, prínos nových možností či spoluprác a v neposlednom rade vzdelávajú lídrov vo vývoji trendov v oblasti riadenia ľudských zdrojov, personalistiky i miezd.  obchodný manažér spoločnosti hour, spol. s r.o. - hr tech world 2017 Spoločnosť HOUR sa tak na prelome jarných mesiacov marec a apríl prezentovala až na 3-och významných HR konferenciách. Podporila ich v úlohe partnera podujatia, na ktorom jej zástupcovia nielenže prezentovali jej efektívne produktové HR riešenia, ale sa zúčastnili aj bohatého programu, ktorý všetky konferencie ponúkli. V dňoch 21. - 22. marec sa členovia tímu spoločnosti navštívili medzinárodne podujatie svetového formátu HR Tech World 2017 v Londýne. V nasledujúcich dňoch 23. - 24. marca predstavili poslanie spoločnosti „Prinášame hodnoty do HR" na konferencii Praktické skúsenosti v riadení ľudských zdrojov, ktorú organizuje združenie HRcomm a 4. apríla na podujatí Pracovné právo 2017 organizovanom EU Generation. Viac informácii o priebehu podujatí nájdete na stránke spoločnosti. Spoločnosť  HOUR spol s r.o. prináša hodnoty do HR už viac ako 23 rokov. Ako autor informačných systémov HUMAN a Humanet, komplexného riešenia 24 hodinový personálny asistent a poskytovateľ outsourcingu personálnej a mzdovej agendy predstavuje stabilného partnera pre mnohé slovenské spoločnosti. V roku 2016 produkty HUMAN a HUMANET získali ocenenia aj počas EuroCloud Slovakia Day 2016 a zaradili sa medzi najlepšie slovenské cloudové riešenia. Viac informácii o spoločnosti nájdete na www.hour.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Štartujú jesenné módne dni v Poluse

Čo delí módnu ikonu od otrokyne trendov? Predsa vyberaný vkus! Polus vám ponúka profesionálny osobný servis pri hľadaní štýlu.

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla.

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.