Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

MetLife sa opäť zapojila do dobrovoľníckych aktivít

MetLife rozšírila svoje partnerstvo s organizáciou Special Olympics.

Spoločnosť MetLife rozšírila svoje partnerstvo s organizáciou Special Olympics, čím svojim zamestnancom v Európe, na Strednom východe a v Afrike poskytla možnosť dobrovoľnícky pracovať v komunitných projektoch.

Takmer 4 500 zamestnancov MetLife z 26 krajín malo možnosť sa zapojiť do aktivít počas Komunitného týždňa, ktorý odštartoval 15. mája. Zamestnanci mohli pracovať ako dobrovoľníci na podujatiach hnutia Special Olympics, kde si zašportovali s mentálne postihnutými mladými ľuďmi. Na Slovensku sa Dňa unifikovaného športu, ktorý bol organizovaný v spolupráci so Slovenským hnutím špeciálnych olympiád – členom svetovej organizácie Special Olympics – zúčastnilo 30 dobrovoľníkov zo spoločnosti MetLife.

Akcia sa konala v Bratislave 31. mája za účasti 60 detí zo špeciálnych základných škôl. Zakladateľom tejto iniciatívy je Nadácia MetLife Foundation, dlhodobo podporujúca iniciatívy, prostredníctvom ktorých sa dobrovoľníci z MetLife podieľajú na aktivitách zlepšujúcich kvalitu života. „Myšlienka Týždňa komunít prišla priamo od našich zamestnancov a demonštruje odhodlanie zmysluplne podporovať komunity, v ktorých žijeme,“ povedal Mario Valdes, generálny riaditeľ MetLife na Slovensku.

MetLife, Inc. (NYSE: MET) je prostredníctvom svojich pridružených spoločností a pobočiek („MetLife“) jednou z najväčších životných poisťovní na svete. Bola založená v roku 1868. MetLife je globálnym poskytovateľom životného poistenia, dôchodkového zabezpečenia, poistných produktov pre zamestnancov a správy aktív. Svoje služby poskytuje asi 100 miliónom klientov. MetLife má svoje operácie v takmer 50 krajinách a má vedúce postavenie v Japonsku, Latinskej Amerike, Ázii, Európe a na Strednom východe. Pre viac informácií navštívte www.metlife.com.

MetLife úspešne pôsobí na Slovensku od roku 1995. Spoločnosť poskytuje široké spektrum produktov životného a úrazového poistenia. Spoločnosť sa stala synonymom finančnej istoty a profesionalizmu. www.metlife.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.

Pravá strana Dunaja môže vďaka Inchebe získať novú tvár

Incheba chce priniesť kvalitný verejný priestor, viac života a umenie.

Zelená Bratislava

Vyvetrajte si hlavu v jednom z najzelenších hlavných miest na svete.