GLOBALEXPO pridáva do portfólia online výstav Potravinárstvo

Slovenská spoločnosť GLOBALEXPO poskytuje prvé celosvetové online výstavy.

(Zdroj: GLOBALEXPO)

Slovenská spoločnosť GLOBALEXPO, ktorá poskytuje prvé celosvetové online výstavy, pridáva do portfólia existujúcich online výstav Potravinárstvo. Spoločnosť tak reaguje na požiadavky registrujúcich sa vystavovateľov a aktuálne má 26 výstav. Prostredníctvom nich môžu podnikatelia z dlhodobého hľadiska vývoja informačných technológií prezentovať svoje výrobky a služby bez nutnej fyzickej prítomnosti na výstavách, nech sa už konajú kdekoľvek na svete.

GLOBALEXPO sa aktuálne skladá z dvoch typov výstav a to autorské online výstavy GLOBALEXPO a tradičné výstavy prenesené do online priestoru. Autorské výstavy sú zamerané na najzaujímavejšie segmenty v podnikaní a to napríklad služby, stavebníctvo, vinárstvo, cestovný ruch, zdravotnícke potreby, svadobné potreby a ďalšie. V prípade tradičných ide o pôvodné fyzické výstavy, ktoré boli zrušené alebo preložené a po dohode s organizátorom týchto výstav sa online spôsobom uskutočňujú prostredníctvom GLOBALEXPO.

Výstava Potravinárstvo je určená pre všetky spoločnosti pôsobiace v tejto oblasti. Hlavne pre tie, ktoré sa zaoberajú výrobou, distribúciou a predajom potravín.

„Z historického hľadiska môžeme povedať, že v súčasnej dobe prežívame rýchly a masívny presun fyzických aktivít vo svete do online priestoru a to nielen v oblasti výstavníctva. Z logických dôvodov, akými sú rýchlosť, dostupnosť, funkcionalita a cena, budú skôr či neskôr prevládať online služby a vystavovatelia budú s vysokou pravdepodobnosťou preferovať im dostupnejšiu alternatívu, čiže online výstavy,“ vysvetlil jeden zo zakladateľovGLOBALEXPO Ján Bielik.

GLOBALEXPO je prehľadne unifikovaný online priestor pre dôveryhodné a preverené firmy, ktoré registráciou získavajú multijazyčné prostredie a širší záber pre promovanie svojich výrobkov, či služieb. Aj z tohto dôvodu GLOBALEXPO zaznamenalo za posledný mesiac viac ako 100-percentný nárast nových registrácií a to aj firiem zo zahraničia. Svojim neustálym vývojom spoločnosť pripravila okrem jednoduchej samoregistrácie aj možnosť jednoduchej a bezplatnej registrácie vystavovateľa zaslaním klasickej SMS alebo odoslaním správy cez aplikácie WhatsApp alebo Viber.

„Do správy stačí napísať firemný e-mail, www stránku a meno registrujúceho a odoslať ju na telefónne číslo uvedené nawww.globalexpo.online. Rovnako jednoduchá je registrácia zaslaním emailu na adresu reg@globalexpo.online. GLOBALEXPO následne do troch pracovných dní spracuje a aktivuje bezplatný profil podľa údajov uvedených na webovej stránke danej firmy v rozsahu základných a kontaktných údajov a krátkeho popisu jej činnosti spoločnosti. Po spracovaní profilu vystavovateľ dostane prihlasovacie údaje k účtu a jeho profil sa bude zobrazovať na konkrétnej výstave,“ objasnil Bielik.

Stránka ponúka aj instantnú online podporu pre vystavovateľov cez „live chat“ a spoločnosť pravidelne pripravujewebináre, kde informuje o svojej činnosti a novinkách v online výstavníctve. „ Stále je možné využiť bezplatný plán s obmedzenou funkcionalitou, ktorý sme zriadili na podporu reštartu ekonomiky v čase koronavírusu. Platené plány začínajú v prepočte už od pár centov na deň, čo je veľmi priaznivá cena aj pre tú najmenšiu spoločnosť, ktorá chce vystavovať online aj napriek pandémii. Takýto profil ponúka pokročilejšie možnosti využitia ponúkaných funkcionalít,“ dodal na záver Bielik.

GLOBALEXPO ako čisto slovenská online aplikácia vznikla po niekoľkoročnom vývoji v roku 2018 vďaka správnej kombinácii expertov na informačné technológie a ľudského tvorivého myslenia. Oficiálne spustila svoju stránku www.globalexpo.online koncom roka 2019. Jej cieľom je spájať nielen slovenských a českých podnikateľov, ale aj celý svet prostredníctvom online výstav. Viac informácii nájdete na stránke spoločnosti GLOBALEXPO.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  2. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  3. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  7. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  8. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 694
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 526
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 15 329
  4. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 12 357
  5. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 666
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 9 981
  7. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 613
  8. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 366
SkryťVypnúť reklamu

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.

INZERCIA 10 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.

18 h

Tatra banka prináša novú aplikáciu TABI určenú pre najmladších klientov.

19 h
SkryťZatvoriť reklamu