SME

McDonald’s otvoril jubilejnú 40. reštauráciu na Slovensku

Spoločnosť McDonald's neustále potvrdzuje pozíciu lídra v gastrosegmente.

Jubilejnú 40. reštauráciu otvorila začiatkom januára na diaľnici D3 Dolný Hričov a svojim zákazníkom tak darovala novoročný darček v podobe ďalšej diaľničnej reštaurácie na Slovensku. Obľúbený Big Mac či Cheeseburger si tak po novom vychutnajú obyvatelia regiónu Horné Považie nielen v Žiline, ale aj na ďalšom novom mieste.

Množstvo ľudí si s názvom McDonald's spája miesto, kde sa môžu dobre najesť, vychutnať si lahodnú kávu z McCafé a stráviť príjemné chvíle s rodinou. Okrem toho však pomenovanie McDonald's predstavuje aj silnú značku a v súčasnosti najväčšieho prevádzkovateľa reštaurácií na Slovensku, ktorý neustále expanduje a rozširuje sieť svojich prevádzok. Pevnú pozíciu na vrchole gastrosegmentu spoločnosť potvrdzuje aj tento rok. Po 27 rokoch pôsobenia na slovenskom trhu sa ich počet vyšplhal už na číslo 40. Jubilejnou prevádzkou v „mekáčovskej rodine“ sa stala reštaurácia na zjazde z diaľnice D3 – exit letisko Žilina – Dolný Hričov. „Za úspechom reštauračnej siete McDonald's stojí množstvo úsilia, práce, odhodlania a v neposlednom rade trpezlivosti. Špeciálne počas týchto rokov spojených s pandémiou, rekordnou infláciou či energetickou krízou. Je preto pre nás, ale verím, že aj pre našich fanúšikov skvelou správou, že sme úspešne otvorili v poradí našu 40. prevádzku na Slovensku. Poďakovanie patrí všetkým obchodným partnerom, kolegom a celému tímu licenčného partnera, ktorí s tímom developmentu spolupracujú,“ hovorí Richard Boháč, Development Manager pre McDonald's na Slovensku.

Nová reštaurácia je už treťou diaľničnou reštauráciou na Slovensku a disponuje kapacitou 124 miest na sedenie. Prestávku na ceste si motoristi môžu pohodlne vychutnať, pretože pred reštauráciou sú parkovacie miesta pre 36 osobných áut a 2 autobusy. Reštaurácia ponúka zákazníkom aj možnosť posedenia na vonkajšej terase, kde sa celkovo zmestí 92 osôb. Kým si rodičia vychutnajú poobedňajšiu kávu, o zabavenie ich detí sa určite postará vonkajšie ihrisko – playland. Z terasy sa zákazníci môžu tiež potešiť výhľadom na priľahlé žilinské letisko.

Novootvorená reštaurácia je vyhotovená v novom modernom dizajne Luna, ktorý je navrhnutý tak, aby spájal ľudí v príjemnom a hravom prostredí. Myšlienka spojitosti sa premietla aj do vyhotovenia, ktoré oplýva okrúhlymi a polkruhovými tvarmi, drevenými povrchmi, textúrovaným vinylovým čalúnením či materiálmi ako oceľ a betón. Vo vnútorných priestoroch je pre návštevníkov pripravených osem samoobslužných objednávacích plôch, tzv. kioskov, kaviarenská časť McCafé s pákovým kávovarom, vďaka ktorému je chuť kávy v McDonald's tak lahodná. V blízkej dobe pribudne v interiéri aj veľký stôl s interaktívnymi digitálnymi hrami nielen pre deti.

Tak ako ostatné reštaurácie McDonald's, aj táto je koncipovaná ako reštaurácia novej generácie, ktorej koncept predstavil gastro líder v roku 2019. Inovatívny spôsob prípravy jedál zabezpečí vždy dokonalú a čerstvú chuť a zároveň zjednoduší proces výroby zamestnancom. Popri kvalite svojich jedál McDonald's dbá aj na kvalitu životného prostredia a ovzdušia, a preto vo svojich reštauráciách používa úsporné spotrebiče, LED osvetlenia či ekologické chladivá. Samozrejmosťou je prepracovaný systém triedenia odpadu po zákazníkoch v špeciálnej miestnosti či upratovacie hliadky Trash Patrols, ktoré sa starajú o čistotu v okolí prevádzok.

Pri tejto novej reštaurácii v najbližších týždňoch pribudnú tiež štyri rýchlo nabíjacie stanice pre elektromobily s výkonom každej až 150 kW. Pôjde v poradí o osemnástu e-nabíjaciu stanicu pri McDonald's reštauráciách, ktoré prevádzkuje partnerská spoločnosť ZSE Energia, a.s. V rovnakej lokalite už na jar vyrastie aj čerpacia stanica, takže okrem načerpania síl a energie v reštaurácii McDonald’s môžu návštevníci doplniť aj palivo pre svoje motorové vozidlo. Reštaurácia disponuje aj automatickým laickým defibrilátorom pre poskytnutie prvej pomoci, ktorý dokáže pomôcť zachrániť život človeka postihnutého srdcovým zlyhaním.

Veľmi úspešným spôsobom podnikania posledných rokov sa stal franšízing, prostredníctvom ktorého prevádzkuje reštaurácie McDonald's aj množstvo súkromných osôb. Jedným z nich je aj rodený brazílčan a franšízant, Luiz Franca, ktorý tak preberá po prevádzke v Martine a dvoch v Žiline svoju štvrtú reštauráciu: „Mojou prvou reštauráciou bola práve tá v Martine, ktorou som si splnil svoj vlastný „americký sen. Už od študentských čias som sníval o tom, že sa raz stanem obchodným partnerom McDonald's a som veľmi rád, že teraz pribudla do môjho vlastníctva po Martine, dvoch žilinských reštauráciách aj ďalšia pri diaľnici na zjazde k Dolnému Hričovu.“

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Revolučný Nissan X-Trail mení pravidlá hry
  2. GUTEN TAG! Deň plný pohody, zaujímavých destinácií a informácií
  3. Naučte deti narábať s peniazmi: Máme pre vás niekoľko tipov
  4. Ako zlepšiť povedomie o cirkulárnej ekonomike?
  5. Prémiové bývanie pod lesom. Objavte Stockerka Prémium
  6. Miesto, kde je úspech podnikania zaručený
  7. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte
  8. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine!
  1. Relaxačný raj v resorte Drevenice Terchová
  2. Koniec bolesti! Využite výstavné dotácie na masážne kreslo
  3. Miesto, kde je úspech podnikania zaručený
  4. Naučte deti narábať s peniazmi: Máme pre vás niekoľko tipov
  5. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte
  6. Ako zlepšiť povedomie o cirkulárnej ekonomike?
  7. GUTEN TAG! Deň plný pohody, zaujímavých destinácií a informácií
  8. Prémiové bývanie pod lesom. Objavte Stockerka Prémium
  1. Cestujte za zlomok ceny. Päť destinácii na dovolenku mimo sezóny 13 767
  2. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine! 7 620
  3. V púpave je všetko, čo potrebujete 4 457
  4. Ako prišiel Boris Kollár k miliónom 3 446
  5. Nebudete veriť, že toto skrýva Albánsko. Jeho pláže vyrazia dych 3 398
  6. Esplanade - wellnes s pridanou hodnotou 3 031
  7. Krátky, ale veľmi úspešný príbeh Kardiocentra AGEL Košice-Šaca 2 995
  8. Barbora Andrešičová: Som majsterka protikladov 2 983
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Nové pivné kúpele a bazén s tryskami a protiprúdom. Jedinečný resort s hotelovým servisom štartuje novú sezónu s novinkami.


INZERCIA 8 h

Pre všetkých ľudí čo trpia bolesťami, a majú málo relaxu, sme pripravili zvýhodnenú ponuku masážnych kresiel s dopravou zdarma.


INZERCIA 8 h

Metropolis púta pozornosť svojím vzhľadom v tvare písmena M, ale aj tým najvyšším štandardom bývania a služieb.


INZERCIA 21 h
SkryťZatvoriť reklamu