Na schválenie hypotéky už stačí iba jeden deň

Mnohí odborníci odporúčajú využiť výhodné ceny nehnuteľností a zaobstarať si nové bývanie práve teraz.

Pre tých, ktorí uvažujú nad investíciou do nehnuteľnosti a plánujú financovanie realizovať prostredníctvom hypotéky, má ČSOB zaujímavé riešenie.

Úver rýchlo a jednoducho

Na schválenie úveru už nemusíte čakať niekoľko dní. Banka zrýchlila procesy tak, aby ste na to, čo potrebujete, zbytočne nečakali. V ČSOB sa dozviete už do 24 hodín, či vám bol úver schválený a aká bude výška vašich mesačných splátok. A nielen to. Práve vo finančne náročnom období, ktoré so sebou vybavovanie úveru prináša, môžete vďaka 100 % zľave z poplatku ušetriť napr. pri hypotéke vo výške 50 tis. € až 375 €. Ak potrebujete mať peniaze na kúpu nehnuteľnosti naozaj rýchlo, stačí požiadať o zrýchlené čerpanie peňazí z úveru. Na účte ich môžete mať za neuveriteľné dve hodiny.

Výhodné úrokové sadzby

K dobrému úveru neodmysliteľne patrí aj výhodná úroková sadzba. Výber viazanosti, tzv. fixáciu si dôkladne zvážte. Pri viazanosti úrokovej sadzby na 1 rok môžete získať úrokovú sadzbu už od 3,75 % p.a. Ak však chcete mať istotu nemennej splátky na niekoľko rokov, odporúčame siahnuť po fixácii na 3 až 5 rokov už od 4,30 % p.a. S nimi sa nemusíte obávať zvýšenia úrokových sadzieb v budúcnosti. Navyše pri každej obnove úrokovej sadzby môžete realizovať mimoriadne splátky či úver úplne splatiť. Bez poplatku.

Vybaviť hypotéku nemusí byť vždy jednoduché, spoľahnúť sa však na experta, u ktorého je hypotéka schválená do 24 hodín, sa určite vyplatí. Ak práve teraz potrebujete úver, príďte sa poradiť s našimi hypotekárnymi odborníkmi a získajte najrýchlejšiu hypotéku. Viac informácií na stránke http://www.csob.sk/novinka/najrychlejsia-hypoteka-so-zlavou-100-z-poplatku

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak