Piatok, 18. október, 2019 | Meniny má Lukáš

Na schválenie hypotéky už stačí iba jeden deň

Mnohí odborníci odporúčajú využiť výhodné ceny nehnuteľností a zaobstarať si nové bývanie práve teraz.

Pre tých, ktorí uvažujú nad investíciou do nehnuteľnosti a plánujú financovanie realizovať prostredníctvom hypotéky, má ČSOB zaujímavé riešenie.

Úver rýchlo a jednoducho

Na schválenie úveru už nemusíte čakať niekoľko dní. Banka zrýchlila procesy tak, aby ste na to, čo potrebujete, zbytočne nečakali. V ČSOB sa dozviete už do 24 hodín, či vám bol úver schválený a aká bude výška vašich mesačných splátok. A nielen to. Práve vo finančne náročnom období, ktoré so sebou vybavovanie úveru prináša, môžete vďaka 100 % zľave z poplatku ušetriť napr. pri hypotéke vo výške 50 tis. € až 375 €. Ak potrebujete mať peniaze na kúpu nehnuteľnosti naozaj rýchlo, stačí požiadať o zrýchlené čerpanie peňazí z úveru. Na účte ich môžete mať za neuveriteľné dve hodiny.

Výhodné úrokové sadzby

K dobrému úveru neodmysliteľne patrí aj výhodná úroková sadzba. Výber viazanosti, tzv. fixáciu si dôkladne zvážte. Pri viazanosti úrokovej sadzby na 1 rok môžete získať úrokovú sadzbu už od 3,75 % p.a. Ak však chcete mať istotu nemennej splátky na niekoľko rokov, odporúčame siahnuť po fixácii na 3 až 5 rokov už od 4,30 % p.a. S nimi sa nemusíte obávať zvýšenia úrokových sadzieb v budúcnosti. Navyše pri každej obnove úrokovej sadzby môžete realizovať mimoriadne splátky či úver úplne splatiť. Bez poplatku.

Vybaviť hypotéku nemusí byť vždy jednoduché, spoľahnúť sa však na experta, u ktorého je hypotéka schválená do 24 hodín, sa určite vyplatí. Ak práve teraz potrebujete úver, príďte sa poradiť s našimi hypotekárnymi odborníkmi a získajte najrýchlejšiu hypotéku. Viac informácií na stránke http://www.csob.sk/novinka/najrychlejsia-hypoteka-so-zlavou-100-z-poplatku

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.