Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Na schválenie hypotéky už stačí iba jeden deň

Mnohí odborníci odporúčajú využiť výhodné ceny nehnuteľností a zaobstarať si nové bývanie práve teraz.

Pre tých, ktorí uvažujú nad investíciou do nehnuteľnosti a plánujú financovanie realizovať prostredníctvom hypotéky, má ČSOB zaujímavé riešenie.

Úver rýchlo a jednoducho

Na schválenie úveru už nemusíte čakať niekoľko dní. Banka zrýchlila procesy tak, aby ste na to, čo potrebujete, zbytočne nečakali. V ČSOB sa dozviete už do 24 hodín, či vám bol úver schválený a aká bude výška vašich mesačných splátok. A nielen to. Práve vo finančne náročnom období, ktoré so sebou vybavovanie úveru prináša, môžete vďaka 100 % zľave z poplatku ušetriť napr. pri hypotéke vo výške 50 tis. € až 375 €. Ak potrebujete mať peniaze na kúpu nehnuteľnosti naozaj rýchlo, stačí požiadať o zrýchlené čerpanie peňazí z úveru. Na účte ich môžete mať za neuveriteľné dve hodiny.

Výhodné úrokové sadzby

K dobrému úveru neodmysliteľne patrí aj výhodná úroková sadzba. Výber viazanosti, tzv. fixáciu si dôkladne zvážte. Pri viazanosti úrokovej sadzby na 1 rok môžete získať úrokovú sadzbu už od 3,75 % p.a. Ak však chcete mať istotu nemennej splátky na niekoľko rokov, odporúčame siahnuť po fixácii na 3 až 5 rokov už od 4,30 % p.a. S nimi sa nemusíte obávať zvýšenia úrokových sadzieb v budúcnosti. Navyše pri každej obnove úrokovej sadzby môžete realizovať mimoriadne splátky či úver úplne splatiť. Bez poplatku.

Vybaviť hypotéku nemusí byť vždy jednoduché, spoľahnúť sa však na experta, u ktorého je hypotéka schválená do 24 hodín, sa určite vyplatí. Ak práve teraz potrebujete úver, príďte sa poradiť s našimi hypotekárnymi odborníkmi a získajte najrýchlejšiu hypotéku. Viac informácií na stránke http://www.csob.sk/novinka/najrychlejsia-hypoteka-so-zlavou-100-z-poplatku

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.