Hľadáte darček na Valentína? Poradíme vám

Hľadáte výnimočný darček, ktorým okúzlite svojich blízkych na Valentína? Obdarujte ich trblietavou darčekovou kartou v unikátnom valentínskom balení.

Hľadáte výnimočný darček, ktorým okúzlite svojich blízkych na Valentína? Obdarujte ich trblietavou darčekovou kartou v unikátnom valentínskom balení.

Darčeková kartaTB je medzinárodná platobná karta nabitá kreditom v hodnote 50 alebo 100 EUR. Výnimočnosť karty podčiarkuje jej exkluzívny dizajn a luxusné darčekové balenie, ktoré zaujme aj tých najnáročnejších. Kartu nájdete vo všetkých pobočkách Tatra banky a obdarovaný ňou môže platiť všade tam, kde akceptujú karty Visa Electron.

Objavte ďalšie výhody darčekovej karty.

Exkluzívne: Pozrite si novú kolekciu darčekových obalov!

Noerr advised on WebSupport deal

Noerr Slovakia is pleased to announce its new department “Digital Business”

Čo sa stalo s mojimi úsporami v druhom pilieri?

Kombinácia zasielania povinných ročných výpisov a koncoročnej situácie na akciových trhoch vystrašila sporiteľov v druhom pilieri.

Podnikanie a významné ukazovatele v roku 2019

Významné ukazovatele v roku 2019 pre zdaniteľné osoby a platcov DPH,právnické osoby, spoločnosti s ručením obmedzeným a iné.

Smartfóny Samsung Galaxy S priniesli množstvo inovácií

Samsung Galaxy S v roku 2010 predznamenal nástup nových technologických riešení.