Hľadáte darček na Valentína? Poradíme vám

Hľadáte výnimočný darček, ktorým okúzlite svojich blízkych na Valentína? Obdarujte ich trblietavou darčekovou kartou v unikátnom valentínskom balení.

Hľadáte výnimočný darček, ktorým okúzlite svojich blízkych na Valentína? Obdarujte ich trblietavou darčekovou kartou v unikátnom valentínskom balení.

Darčeková kartaTB je medzinárodná platobná karta nabitá kreditom v hodnote 50 alebo 100 EUR. Výnimočnosť karty podčiarkuje jej exkluzívny dizajn a luxusné darčekové balenie, ktoré zaujme aj tých najnáročnejších. Kartu nájdete vo všetkých pobočkách Tatra banky a obdarovaný ňou môže platiť všade tam, kde akceptujú karty Visa Electron.

Objavte ďalšie výhody darčekovej karty.

Exkluzívne: Pozrite si novú kolekciu darčekových obalov!

Tri pravidlá, na ktoré inovatívne firmy nikdy nezabúdajú

Patríte medzi firmy, ktoré vedia reagovať na zmeny a vyťažiť z nich?

Zákazníkom sme vďaka našim službám ušetrili viac ako milión eur

Už ste sa niekedy vymkli? Toto zaváhanie vás môže stáť aj 60 €.

Plánujete zmeniť lekára? Na toto sa potrebujete pripraviť

Nevyhovuje vám špecialita vo vašom obvode? Máte právo výberu.

Bývanie v Jarabinkách teraz s kuchynskou linkou v cene bytu

Ružinovské Jarabinky pomaly rastú a ubúda tiež voľných bytov. Už viac ako 2/3 majú svojich majiteľov.