Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Luxusná večera za cenu vyprážaného syra? Áno!

Chudnutie vo fitness centre so 60-percentnou zľavou? Návšteva kozmetického salóna, nákup v darčekovom obchode alebo luxusný wellness víkend za polovičnú cenu? Prečo nie. Skúste novú stránku zlavy.sme.sk.

Stránka prináša aktuálny prehľad najnovších akcií a zliav až do 90% z internetových stránok ponúkajúcich hromadné nákupy.

Čo to je?

Zľavové kupóny sú hitom minulého roku. Ich systém je jednoduchý: ak nejakú vec alebo službu nakúpi viac ľudí, cena je nižšia. Hromadný nákup je však aj výbornou marketingovou akciou, ktorá priťahuje úplne nových zákazníkov, a tak zľavy bežne dosahujú 50 až 70 percent!

Ako takúto zľavu získať?

Jednoducho. Na stránke zlavy.sme.sk nájdete prehľad všetkých aktuálnych akcií. Vyberiete si z nich a po zaplatení dostanete e-mailom kupón, ktorý stačí vytlačiť a predložiť u poskytovateľa zľavy.

Najčastejšie zľavy sú v reštauráciách, kozmetických salónoch, kaderníctvach, wellness štúdiách, športoviskách... Nájdete ale aj zľavy na romantický víkend v Tatrách či jazykové kurzy pre svoje deti.

Kto prvý príde, ten...

Počet zľavových kupónov býva obmedzený a tie najlepšie sa rýchlo rozpredajú. Nezriedka sa stáva, že kupóny ktoré sa mali predávať 5 dní, sa vypredajú za jediný deň! Preto treba byť šikovný. Môžete chodiť na náš nový web každý deň, alebo jednoducho zaregistrujte svoju e-mailovú adresu, vďaka čomu vám neunikne žiadna zľava. Môžete si pritom zvoliť lokalitu, kategórie zliav i ako často chcete dostávať najnovšie akcie vyhovujúce zadaným kritériám.

Navyše, o najvýhodnejších zľavách budeme informovať na našej stránke na Facebooku. Takže stačí dať „lajk".

Viac o fungovaní zľavových kupónov sa dočítate tu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.