Pondelok, 27. január, 2020 | Meniny má Bohuš

Luxusná večera za cenu vyprážaného syra? Áno!

Chudnutie vo fitness centre so 60-percentnou zľavou? Návšteva kozmetického salóna, nákup v darčekovom obchode alebo luxusný wellness víkend za polovičnú cenu? Prečo nie. Skúste novú stránku zlavy.sme.sk.

Stránka prináša aktuálny prehľad najnovších akcií a zliav až do 90% z internetových stránok ponúkajúcich hromadné nákupy.

Čo to je?

Zľavové kupóny sú hitom minulého roku. Ich systém je jednoduchý: ak nejakú vec alebo službu nakúpi viac ľudí, cena je nižšia. Hromadný nákup je však aj výbornou marketingovou akciou, ktorá priťahuje úplne nových zákazníkov, a tak zľavy bežne dosahujú 50 až 70 percent!

Ako takúto zľavu získať?

Jednoducho. Na stránke zlavy.sme.sk nájdete prehľad všetkých aktuálnych akcií. Vyberiete si z nich a po zaplatení dostanete e-mailom kupón, ktorý stačí vytlačiť a predložiť u poskytovateľa zľavy.

Najčastejšie zľavy sú v reštauráciách, kozmetických salónoch, kaderníctvach, wellness štúdiách, športoviskách... Nájdete ale aj zľavy na romantický víkend v Tatrách či jazykové kurzy pre svoje deti.

Kto prvý príde, ten...

Počet zľavových kupónov býva obmedzený a tie najlepšie sa rýchlo rozpredajú. Nezriedka sa stáva, že kupóny ktoré sa mali predávať 5 dní, sa vypredajú za jediný deň! Preto treba byť šikovný. Môžete chodiť na náš nový web každý deň, alebo jednoducho zaregistrujte svoju e-mailovú adresu, vďaka čomu vám neunikne žiadna zľava. Môžete si pritom zvoliť lokalitu, kategórie zliav i ako často chcete dostávať najnovšie akcie vyhovujúce zadaným kritériám.

Navyše, o najvýhodnejších zľavách budeme informovať na našej stránke na Facebooku. Takže stačí dať „lajk".

Viac o fungovaní zľavových kupónov sa dočítate tu.

Zima v koži atopika: aká je vhodná starostlivosť o pokožku?

Čo si predstavíte, keď počujete slovo zima? Pletené šály, radovánky na zasneženom svahu, ale aj suchá a popraskaná pokožka.

Dell offers multifaceted careers

Why internship is a good career start?

It’s not about what a company does, but how it behaves that matt

The employees of Henkel Slovensko learned how to adopt a meaningful approach to the planet.