Hlasovanie verejnosti Zlatá minca 2011

Rovnako ako minulý rok sa môžete zapojiť do hlasovania verejnosti o najlepší slovenský finančný produkt Zlatá minca. Z hlasujúcich vyžrebujeme výhercov zájazdu pre dve osoby na Srí Lanku, letenky kamkoľvek (podľa vlastného výberu v rámci štandardne lietaných destinácií) alebo predplatného Sme.

Formulár nájdete na zlataminca.sme.sk.

Zlatá minca je súťaž finančných produktov, v ktorej nezávisle prebieha hlasovanie verejnosti a hlasovanie odbornej poroty.

Okrem hlasovania o najlepší finančný produkt rozhoduje tento rok verejnosť po prvýkrát v kategóriach "ústretová banka" a "ústretová poisťovňa". Toto premiérové hlasovanie považujeme za veľmi dôležité.

Verejnosť zástupcov finančných inštitúcií osobne stretáva a je tým najpovolanejším, kto by mal ich služby, komunikáciu a ústretovosť hodnotiť. Výsledky budú zverejnené na www.zlataminca.sk 23. novembra 2011. Aktuálne sa na stránke nachádzajú výsledky hlasovania verejnosti z minulého roka.

Odborná porota rozhoduje o poradí v jednotlivých kategóriach. Ekonomickí novinári, zástupcovia vysokých škôl, finančných sprostredkovateľských spoločností alebo profesijných asociácií hlasujú v kategóriách, ktoré dlhodobo poznajú. Za prvé miesto získava finančný produkt tri body, za druhé dva, za tretie jeden bod. Výsledky hlasovania odbornej poroty za aktuálny ročník budú zverejnené na www.zlataminca.sk 23. novembra 2011.

Jiří Ščobák, Media Project Agency, organizátor Zlatej mince

Generálnym partnerom je spoločnosť OVB Allfinanz Slovensko.

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.