Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

V údolí Stubaital sa detské sny stanú skutočnosťou

Vďaka lyžiarskym strediskám, lyžiarskym školám a ubytovacím zariadeniam ponúka Stubaital najlepšie predpoklady pre dni plné zážitkov.

Údolie Stubaital je známe svojou rozmanitou ponukou, zaručene dobrými snehovými podmienkami, ústretovosťou voči rodinám, ako aj vynikajúcou gastronómiou a hotelierstvom. Sprievodca ADAC Skiguide ho tento rok už po druhý krát vyznamenal za lyžiarske stredisko Álp, najústretovejšie voči rodinám.

Ústretovosť voči rodinám je pre lyžiarske strediská vysokou prioritou. V areáli BIG Family Ski-Camp na ľadovci Stubaier Gletscher, v Stubai Zoo alebo v detskej krajinke Ronny's v lyžiarskom stredisku Schlick 2000 sa deti s láskou a humorom naučia zaobchádzať s lyžami. O budúcich lyžiarov je tu najlepšie postarané. Na oddelenom cvičnom teréne s čarovným kobercom je dostatočne veľa miesta pre prvé pokusy o zošmyknutie sa, potom sa prejde na široký cvičný svah Schanzlin a nakoniec do lyžiarskeho strediska Schlick 2000, ktoré sa dá na modrých zjazdovkách pohodlne prebádať. A ten, kto je na lyžovanie príliš malý, o toho bude postarané v detskom hniezdočku na strednej stanici Froneben.

Až 400 lyžiarskych inštruktorov v údolí Stubaital učí počas zimných mesiacov deti lyžovať formou hry. Možno, že nadšenie pramení aj z privilégií, ktoré deti v lyžiarskej škole majú, napríklad, že nemusia stáť v rade. To je pravda, v údolnej stanici lanovky Stubaier Gletscherbahn je zvláštny vstup pre deti lyžiarskej školy a tým je zaručené, že deti nečakajú. Pravdepodobne je to kombinácia lyžiarskych inštruktorov, ktorí to s deťmi jednoducho vedia, a rôznych príjemných stránok. Skrátka: deti sú v údolí Stubaital jednoducho vítané.

A čo je jedinečné: deti do desať rokov v sprievode jedného platiaceho rodiča jazdia na všetkých horských dráhach v Stubaital zdarma.

Na www.stubai.at sa dozviete všetko o aktuálnych ponukách, termínoch a podujatiach.

obr-r522_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.