Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Sme.sk prináša ďalšie nové online služby

Portál SME.sk, ktorý v poslednom období výrazne obohacuje svoju sekciu nákupných služieb, pridáva do ponuky ďalšie novinky.

Portál SME.sk, ktorý v poslednom období výrazne obohacuje svoju sekciu nákupných služieb, pridáva do ponuky ďalšie novinky.

V závere októbra pribudla v navigačnej lište portálu sekcia firmy.sme.sk, ktorá poskytuje možnosť objednať si založenie firmy na kľúč. Ako informoval manažér Petit Press, a.s. pre online afiliačné partnerstvá Vladimír Martinka, užívatelia, ktorí chcú ušetriť nielen čas, ale i peniaze pri založení „eseročky“ či akciovej spoločnosti si môžu priamo na stránke vyrátať cenu založenia svojej budúcej firmy, a službu si „na kľúč“, a pritom za rozumnú cenu, priamo objednať u skúseného prevádzkovateľa stránky, ktorým je spoločnosť Partners Investment Group. Prínosom novej sekcie sú i poradenské články orientujúce budúcich podnikateľov pri výbere najvhodnejšej formy podnikania.

Od decembra ponúka portál SME.sk svojim návštevníkom aj možnosť nakupovať atraktívne značkové parfémy a oblečenie. Stránka parfemy.sme.sk, ktorú pripravilo vydavateľstvo Petit Press v spolupráci s renomovanou spoločnosťou Internet Shop, poskytuje možnosť vybrať si nielen zo stoviek druhov parfémov, ale i ďalšiu kvalitnú značkovú kozmetiku pre ženy i mužov. Sortiment e-shopu oblecenie.sme.sk sa snaží osloviť kolekciami atraktívnych odevov známych značiek, ako sú napr. Emporio Armani,  Dolce&Gabbana, Dessue, Calvin Klein, Playboy a ďalších. Jeho prevádzkovateľom je zavedený predajca a dovozca významných odevných značiek - spoločnosť Designer-eus.

„Rozširovaním nákupných služieb portálu SME.sk za spolupráce so skúsenými partnermi chceme nielen poskytnúť viac zaujímavých služieb našim návštevníkom, ale i využiť obchodný potenciál servera smerom ku komerčnej sfére hľadajúcej nové obchodné miesta za podpory silného partnera“, dopĺňa Martinka.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.