Streda, 13. november, 2019 | Meniny má Stanislav

Chystáte sa na lyžovačku? Zistite, kde môžete ušetriť.

Lyžovačka v zahraničí môže byť pre vašu peňaženku poriadnou odtučňovacou kúrou.

Lyžovačka v zahraničí môže byť pre vašu peňaženku poriadnou odtučňovacou kúrou.  Lístky na vlek, ubytovanie, stravovanie, či ceny pohonných hmôt alebo poplatky za diaľnice jej dajú poriadne zabrať, preto je dobré si ešte pred cestou zistiť, kde sa dá ušetriť.

Tak ako si porovnávate ponuky zájazdov či lyžovačiek, zisťujete ceny benzínu či nafty za hranicami, oplatí sa zistiť si, ako môžete ušetriť aj na hovoroch a SMS správach.

Viete, koľko vás stojí minúta telefonovania v zahraničí? Zorientovať sa v cenách hovorov, v momente keď prekročíte hranice Slovenska, zvyklo byť problematické -  rozdielne  ceny v rôznych krajinách, rozdielne ceny za prijaté aj odchádzajúce hovory.

S roamingovým balíkom Moja Európa  môžete telefonovať v európskych krajinách ako doma. Za minútu prichádzajúceho aj odchádzajúceho hovoru v zahraničí zaplatíte rovnako, iba 12 centov. Rovnako, 12 centov zaplatíte aj za poslanú SMS správu. Na  prichádzajúcich hovoroch v zahraničí tak ušetríte  až 71 % oproti doterajším cenám. Navyše vám odpadáva ďalšia starosť – cestovné poistenie k službe máte totiž automaticky zadarmo. Balík Moja Európa  si môže aktivovať každý zákazník s paušálom od Orangeu za mesačný poplatok  2,99 €.

Viac informácii o roamingovom balíku Moja Európa nájdete tu:  (http://www.orange.sk/web/prevas/doplnok/moja-europa.html)

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Vysokoškolský bedeker: Na ktorú univerzitu poslať prihlášku?

Už dnes si môžete kúpiť SME so špeciálnou prílohou pre budúcich vysokoškolákov.

Ako efektívne doplniť železo? Odpovedá MUDr. Radovan Juríček

Trápili vás pri dopĺňaní železa kŕče či iné nepríjemné tráviace ťažkosti? Asi preto, že ste správne nevyužili silu prírody.