Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

V marci kurzy v Jazykovej škole VIVEUS zdarma

Od 22. februára 2012 začína Jazyková škola VIVEUS zápis do nových kurzov a pri tejto príležitosti umožní všetkým študentom, ktorí sa do nich prihlásia bezplatné štúdium v mesiaci marec.

Od 22.2.12 začína Jazyková škola VIVEUS zápis do nových kurzov a pri tejto príležitosti umožní všetkým študentom, ktorí sa do nich prihlásia bezplatné štúdium v mesiaci marec.

Riaditeľka Jazykovej školy VIVEUS Zlatica Kmeťová sa vyjadrila:

„Našim hlavným krédom je stopercentný dôraz na kvalitu vyučovania. Venujeme množstvo času kontrole kvality a neustálemu zlepšovaniu našej práce. Chceme preto umožniť všetkým ľudom, ktorí majú záujem naučiť sa cudzí jazyk, dokázať to. V marci má široká verejnosť možnosť vidieť na vlastné oči, že ono to ide, keď sa to robí správne. Často krát presviedčam ľudí, že sa cudzí jazyk naučia, aj keď už niekoľko krát neúspešne začali. Áno, zvládnu to a aj oni budú schopní postupne viac a viac komunikovať v cudzom jazyku.“

Kvalitu práce a technického vybavenia Jazykovej školy VIVEUS tento rok ocenilo aj vydavateľstvo Oxford University Press a udelilo jej ocenenie Oxford Quality School. Jazyková škola VIVEUS používa najnovšie výučbové postupy a moderný učebný materiál s interaktívnou podporou. Interaktívne vyučovanie je svetovým trendom keďže maximalizuje rast vedomostí študentov. Interaktívne vyučovanie postupne nahradí klasické vyučovanie vo všetkých školách. V Jazykovej škole VIVEUS je realitou už dnes.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.