Najvyšší čas prihlásiť sa na Cambridge skúšky!

Jazyková škola VIVEUS opäť otvára od 19.3.2012 prípravné kurzy na Cambridge skúšky FCE a CAE. Termín prihlásenia na skúšku je následne do 13.4.2012.

Jazyková škola VIVEUS opäť otvára od 19.3.2012 prípravné kurzy na Cambridge skúšky FCE a CAE. Termín prihlásenia na skúšku je následne do 13.4.2012.

Ak chcete zatraktívniť svoj životopis hodnoverným preukázaním vašich znalostí anglického jazyka, študovať v zahraničí, alebo sa vyhnúť maturitnej skúške, medzinárodne uznávané Cambridge certifikáty zastávajú presne túto úlohu.

V tomto období by mali spozornieť najmä študenti tretích ročníkov stredných škôl, ktorí chcú Cambridge certifikát použiť ako náhradu za maturitnú skúšku v budúcom školskom roku. Vzhľadom na dlhšiu dobu, ktorá uplynie od vykonania skúšky po samotné doručenie certifikátu z Veľkej Británie do Žiliny, odporúčame vykonať skúšku v tom to období. Budúci maturanti sa tak vyhnú stresovým situáciám, či certifikát príde v termíne, do ktorého ho budú musieť odovzdať riaditeľovi svojej strednej školy.

Jazyková škola VIVEUS ako člen partnerského programu British Council Addvantage poskytuje poradenstvo pri výbere vhodnej skúšky, vykonáva servis spojený so skúškou od registrácie až po odovzdanie certifikátu, prípadne vyhotoví i úradný preklad certifikátu.

Kvalitné prípravné kurzy kandidátov detailne oboznámia s priebehom skúšky, urobia prehľad vo vedomostiach potrebných na skúšku, ukážu chytáky a pomôžu pri vytvorení stratégie potrebnej pre dobrý výsledok zo skúšky. Lektor z Veľkej Británie s oprávnením skúšať pripravuje kandidátov na ústnu časť skúšky.

Bližšie informácie o medzinárodne uznávaných skúškach poskytuje Jazyková škola VIVEUS v Žiline.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu