Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Fortuna prináša najširšiu ponuku live stávok a vstupné bonusy pre nových...

OTS: Fortuna prináša najširšiu ponuku live stávok a vstupné bonusy pre nových hráčov počas MS v ľadovom hokeji Bratislava 4. mája (TASR-OTS) - Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji (od 4. do ...

Bratislava 4. mája (TASR-OTS) - Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji (od 4. do 20. 5.) sú jedným z najväčších športových sviatkov. Stávková kancelária Fortuna preto pripravila pre fanúšikov nové príležitosti. Už teraz sa dá stávkovať na víťazov jednotlivých zápasov, alebo kto sa stane majstrom sveta, prípadne ako sa bude dariť Slovákom. Počas majstrovstiev si navyše môžete vybrať z najširšej ponuky live stávok, ktoré budú dostupné na internete a cez mobil. "Internetové stávkovanie je budúcnosťou tohto odvetvia. Smartfóny tento trend len posilňujú, pretože zákazníci si môžu staviť na zápas v jeho priebehu aj priamo z tribún. Mobilné stávkovanie rastie každým rokom vysokým percentom, mladým ľuďom sa tento produkt páči," hovorí generálny riaditeľ Fortuna SK, a.s., Milan Aľakša.

Ak máte laptop, zaregistrovať sa môžete na www.ifortuna.sk. Vlastníci smartfónov majú k dispozícii portál m.ifortuna.sk .

Každý nový hráč Fortuny si navyše môže od 30. apríla do konca MS v hokeji svoj vklad zvýšiť až o sto percent. Vstupný bonus získa, ak pri registrácii na stránke www.ifortuna.sk alebo na ktorejkoľvek pobočke stávkovej kancelárie odsúhlasí bonusové podmienky a uskutoční prvý vklad. Vložená suma navýšená o sto percent až do výšky 20 eur sa okamžite pripíše na účet nového hráča. Stávkujte s nami a vyhrajte viac!

ji vs

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line