Fortuna prináša najširšiu ponuku live stávok a vstupné bonusy pre nových...

OTS: Fortuna prináša najširšiu ponuku live stávok a vstupné bonusy pre nových hráčov počas MS v ľadovom hokeji Bratislava 4. mája (TASR-OTS) - Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji (od 4. do ...

Bratislava 4. mája (TASR-OTS) - Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji (od 4. do 20. 5.) sú jedným z najväčších športových sviatkov. Stávková kancelária Fortuna preto pripravila pre fanúšikov nové príležitosti. Už teraz sa dá stávkovať na víťazov jednotlivých zápasov, alebo kto sa stane majstrom sveta, prípadne ako sa bude dariť Slovákom. Počas majstrovstiev si navyše môžete vybrať z najširšej ponuky live stávok, ktoré budú dostupné na internete a cez mobil. "Internetové stávkovanie je budúcnosťou tohto odvetvia. Smartfóny tento trend len posilňujú, pretože zákazníci si môžu staviť na zápas v jeho priebehu aj priamo z tribún. Mobilné stávkovanie rastie každým rokom vysokým percentom, mladým ľuďom sa tento produkt páči," hovorí generálny riaditeľ Fortuna SK, a.s., Milan Aľakša.

Ak máte laptop, zaregistrovať sa môžete na www.ifortuna.sk. Vlastníci smartfónov majú k dispozícii portál m.ifortuna.sk .

Každý nový hráč Fortuny si navyše môže od 30. apríla do konca MS v hokeji svoj vklad zvýšiť až o sto percent. Vstupný bonus získa, ak pri registrácii na stránke www.ifortuna.sk alebo na ktorejkoľvek pobočke stávkovej kancelárie odsúhlasí bonusové podmienky a uskutoční prvý vklad. Vložená suma navýšená o sto percent až do výšky 20 eur sa okamžite pripíše na účet nového hráča. Stávkujte s nami a vyhrajte viac!

ji vs

Prihláste sa a vložte PR článok

Zľava 3000 € na 3-izbové byty v Jarabinkách

Známy ružinovský projekt Jarabinky prichádza s jedinečnou zľavou 3000 € na vybrané 3-izbové byty.

Aký vplyv by mal konflikt v Kórei na vaše investície?

Patríte k tým, ktorých znervózňuje hrozba konfliktu medzi USA a Severnou Kóreou?

Atraktívnejšie učenie vďaka digitálnym technológiám

Projekty aktívnych pedagógov a mimovládných organizácií môžu požiadať o grant už po štvrtý raz.

JUDr. Barbora Sabó: Dobrý maklér šetrí čas, peniaze i nervy!

Lagin a spol. dokonale pozná trh s nehnutelnosťami.