Ochutnajte energetický kokteil vedca Michaela Londesborougha

Jedinečnú šou Tajomstvo energie si môžete pozrieť vďaka EkoFondu, SPP a OZ ADETO v stredu 20. júna on-line, t.j. v priamom prenose na internete.

Jedinečnú šou Tajomstvo energie si môžete pozrieť vďaka EkoFondu, SPP a OZ ADETO v stredu 20. júna on-line, t.j. v priamom prenose, na webovej stránke http://www.platforma.ekofond.sk/sutaze/sutaz-o-ucast-na-vedeckej-sou/online-prenos-z-vedeckej-sou Šou sa začína o 10:15 h.

Mladý vedec Michael Londesborough pôvodom z Londýna dlhodobo pôsobí v Českej republike a hovorí plynulou češtinou. Vďaka svojim originálnym prednáškam o vede sa mu darí popularizovať vedu aj u detí. Dokáže pútavo objasniť, že náš svet nie je rozdelený na fyziku, chémiu a biológiu. Šou o tom, ako človek dokázal využiť energiu v dávnej minulosti a ako s ňou narába dnes, plnú pokusov a efektných explózií, môžu sledovať aj učitelia so žiakmi priamo na svojich školách.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.