Stredná vrstva objavuje namiesto domov byty na Kolibe

Bývanie na Kolibe už nie doménou milionárov, ktorí sa sústreďujú vo vilách tejto najlukratívnejšej bratislavskej lokality. Čoraz viac aktívnych ľudí si kupuje na Kolibe byty s terasami a krásnym výhľadom na Bratislavu. Láka ich nielen blízky les, bobová dráha, lyžiarsky vlek, ale aj výborná dostupnosť do centra mesta a jeho nákupných centier. Spolu 39 krásnych bytov s výmerou od 104 - 177 m2 projektu Koliba Design Cubes poskytuje luxus, ktorý už dávno nie je len výsadou tých najbohatších.

Tento nový trend v bývaní potvrdzuje aj záujem o bývanie v záhybe Podkolibskej a Bellovej ulice v bratislavskej časti Koliba, kde hľadajú domov svojich snov predovšetkým aktívni ľudia. Projekt pozostáva zo šiestich dvojdomov a jedného domu, ktoré sú v podzemí prepojené spoločnou garážou. Objekty sú atraktívne, kaskádovito usporiadané. Všetky domy sú trojpodlažné, pričom na každom podlaží je samostatný byt s nezabudnuteľným výhľadom.

Pokoj vidieka...

Byty na Kolibe ponúkajú svojim obyvateľom komfort vidieckeho bývania so službami metropoly: blízky vrch Kamzík, pokoj rodinného bývania, prírodu a les tak môžu noví obyvatelia Koliby kedykoľvek do pár minút zameniť za centrum mesta a jeho ruch.

Vrch Kamzík je významným turistickým strediskom. Jeho súčasťou je letná bobová dráha, lyžiarsky vlek, chatky so záhradou vhodnou na letnú grilovačku. Od Železnej studienky premáva na Kamzík sedačková lanovka, ktorú ocenia peší aj cyklisti. Železná studienka patrí medzi obľúbené lokality najväčšieho bratislavského lesoparku s bohatými možnosťami rekreačného a športového vyžitia.

...a služby metropoly

V blízkosti projektu Koliba Design Cubes sa nachádza komplexné zdravotnícke zariadenie na Kramároch, ktoré poskytuje širokú špecializovanú starostlivosť pre deti aj dospelých. V širšom okolí je taktiež dostatok miestnych školských zariadení a detských ihrísk. Ideálna poloha objektu zabezpečuje rýchly prístup aj k nákupným centrám, ako sú napríklad Polus City Center či Aupark.

Všetky byty majú nadštandardne riešenú dispozíciu s dvomi kúpeľňami a panoramatickým výhľadom na mesto z obývacej izby/kuchyne cez presklenú fasádu. Vďaka veľkým priehľadným plochám a francúzskym oknám, sú byty po celý deň plné svetla. Jednotlivé byty sú ponúkané ako holobyty, aby si nový majiteľ vytvoril bývanie podľa svojich vlastných predstáv.

Viac informácii na www.kolibadesigncubes.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.