Tretina detí dostáva vreckové na účet

Rodičia myslia na budúcnosť svojich detí a už v detskom veku im otvárajú účty. Najmladší klient ČSOB má len 31 dní, pričom súčasný priemerný vek nášho detského klienta je 8 rokov.

Takmer polovica detí má svoju kartu

Takmer polovica z našich detských klientov má kartu, s ktorou môžu uskutočňovať výbery z bankomatu. Takýto detský klient má v priemere 12 rokov a rodičia nerozlišujú medzi dievčatami a chlapcami. Ich podiel vo vlastnení kariet je vyrovnaný. Vek ratolesti, kedy jej rodič zvykne v ČSOB otvoriť detský účet SLONÍK, je v priemere 5 rokov.

Tretina detí dostáva vreckové na účet

Viac ako tretina detských klientov v ČSOB dostáva pravidelné mesačné vreckové na svoj účet. V priemere ide o sumu 15 €. Detský klient si následne vyberie z bankomatu 13 € za mesiac.
Len pätina detí však mesačne pravidelne narába so svojím účtom. Štyri pätiny rodičov využíva účet skôr na šetrenie pre svoje ratolesti.

Bezpečnosť detí počas prázdnin

Počet úrazov počas letných prázdnin narastá. Podľa Národnej správy o detskej bezpečnosti 2012 je najväčšie riziko pri nepozornosti vo vode, no výkričníkom sú aj dopravné nehody, čo je oblasť, kde štatisticky dochádza k najväčšiemu počtu úrazov.

Detské poistenie JUNIOR MIX od ČSOB myslí práve na ťažké obdobie, s ktorým môže byť úraz spojený. Je to moderný a flexibilný produkt, s ktorým klient môže meniť parametre poistenia priebežne počas celej doby poistenia. Umožňuje poistiť dieťa pre prípad trvalého telesného poškodenia následkom úrazu.

Ak sa teda 32 ročná mamička rozhodne poistiť svoje 8 ročné dieťa, za približne 20 € mesačne získava dieťa poistnú ochranu do výšky 20 000 €. Ak by došlo k dopravnej nehode, poistné plnenie sa zvyšuje o 100%.

Okrem poistnej ochrany umožňuje produkt výhodne sporiť, bezpečne zhodnotiť vložené prostriedky a dieťaťu tak pripraviť finančný základ do budúcnosti. Naša mamička by svojmu dieťaťu do jeho 19 rokov našetrila viac ako 2 350 € za predpokladu 4% ročného zhodnotenia počas celej poistnej doby.

JUNIOR MIX chráni aj rodiča. V prípade jeho smrti alebo invalidity preberá platenie poistného na seba poisťovňa.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu