Pondelok, 20. máj , 2019

Unikum prináša riešenia pre SEO, PPC a FB

Mladá internetová agentúra so sídlom v Prahe má ďalšieho klienta z oblasti stravovacích služieb. Unikum pôsobí ako samostatný subjekt od roku 2010 a špecializuje sa na služby v oblasti vývoja webov a internetového marketingu. Okrem tvorby stránok, ponúkame aj komplexné riešenia v rámci online propagácie, či už v oblasti PPC reklamy alebo optimalizácie stránok, ktorá posúva tieto weby v organickom vyhľadávaní na popredné pozície. Napríklad v spolupráci so spoločnosťou Sushi Time sme sa primárne zaoberali týmito oblasťami:

PPC reklama
Pravidelná a odborná práca na propagácii v najväčších vyhľadávačoch (Google a Seznam) ako aj na Facebooku prináša klientovi dlhodobo konverzný pomer 10%, ktorý neustále rastie. Vďaka progresu konverzie zvyšujeme klientovi mieru vynaložených investícií, čo je výsledkom odborne odvedenej práce.

Optimalizácia pre vyhľadávače
Na základe dôkladnej klasifikačnej analýze, sa nám darí získavať pre našich klientov predné pozície v organickom vyhľadávaní v Česku aj na Slovensku. Podstatnú úlohu v tomto progrese zohráva aj permanentné budovanie kvalitných spätných odkazov.

Hoci je PPC reklama gro našich služieb poskytovaných na najväčšej sociálnej sieti, pomáhame aj so správou Facebook stránky. Aj na základe rád, tipov a trikov nášho tímu sa stránkam našich klientov darí získavať stále viac a viac relevantných a hlavne spokojných fanúšikov. o čom svedčí rastúca miera interakcie publika s administrátormi stránok našich klientov.

Do finále McDonald´s Cupu postúpili mladí Vranovčania

Krajským kolom v Sabinove prešli suverénnym spôsobom. .

Atos poukázal na spotrebu mobilných aplikácií

Atos zoradil tridsiatku najpopulárnejších mobilných aplikácií sveta podľa spotreby energie.

Spotreba 30 populárnych aplikácií

Slovenskí právnici partnermi právnickej kancelárie CMS

Petra Čorba Stark a Michal Huťan sú od mája partnermi bratislavskej pobočky renomovanej medzinárodnej právnickej kancelárie CMS.