Piatok, 13. december, 2019 | Meniny má Lucia

Unikum prináša riešenia pre SEO, PPC a FB

Mladá internetová agentúra so sídlom v Prahe má ďalšieho klienta z oblasti stravovacích služieb. Unikum pôsobí ako samostatný subjekt od roku 2010 a špecializuje sa na služby v oblasti vývoja webov a internetového marketingu. Okrem tvorby stránok, ponúkame aj komplexné riešenia v rámci online propagácie, či už v oblasti PPC reklamy alebo optimalizácie stránok, ktorá posúva tieto weby v organickom vyhľadávaní na popredné pozície. Napríklad v spolupráci so spoločnosťou Sushi Time sme sa primárne zaoberali týmito oblasťami:

PPC reklama
Pravidelná a odborná práca na propagácii v najväčších vyhľadávačoch (Google a Seznam) ako aj na Facebooku prináša klientovi dlhodobo konverzný pomer 10%, ktorý neustále rastie. Vďaka progresu konverzie zvyšujeme klientovi mieru vynaložených investícií, čo je výsledkom odborne odvedenej práce.

Optimalizácia pre vyhľadávače
Na základe dôkladnej klasifikačnej analýze, sa nám darí získavať pre našich klientov predné pozície v organickom vyhľadávaní v Česku aj na Slovensku. Podstatnú úlohu v tomto progrese zohráva aj permanentné budovanie kvalitných spätných odkazov.

Hoci je PPC reklama gro našich služieb poskytovaných na najväčšej sociálnej sieti, pomáhame aj so správou Facebook stránky. Aj na základe rád, tipov a trikov nášho tímu sa stránkam našich klientov darí získavať stále viac a viac relevantných a hlavne spokojných fanúšikov. o čom svedčí rastúca miera interakcie publika s administrátormi stránok našich klientov.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,5 miliónov čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Kam na výlet so svojimi známymi

Darovať možete aj kúsok Slovenska.

First moment Turecko: Využite zľavy na špičkové hotely

First moment zľavy do Turecka očakáva veľa dovolenkárov. Ušetrite za top hotely.

Slovenské Vianoce kedysi a dnes

Aké boli a aké sú Vianoce dnes.