ZNALOSŤ CUDZÍCH JAZYKOV – INVESTÍCIA, KTORÁ SA ZHODNOCUJE!

EUROLINGUA je jazyková škola, ktorá neustále drží krok s trendmi a požiadavkami detí, žiakov, študentov, maturantov, dospelých a firiem.

Škola bola založená v roku 1990. Odvtedy sa zloženie a postoj študentov k učeniu podstatne zmenil.

Vyprofilovalo sa niekoľko skupín, ktoré cieľavedome idú za kariérou a lepším finančným ohodnotením, ale vedia, že bez výborných znalostí cudzích jazykov sú šance minimálne.

NOVINKY, KTORÉ ZÍSKAVAJÚ POPULARITU

Deti v predškolskom veku a 1. stupeň ZŠ

Veľkej obľube sa tešia predškolské mini krúžky a individuálna výučba. Už malé deti rastú s počítačmi a i Padmi, je to pre nich hračka. Múdre deti a prezieraví rodičia vedia, že angličtina od 3. ročníka nestačí. Okrem angličtiny rodičia oceňujú aj ďalšie jazyky sú to: nemčina, francúzština, taliančina, španielčina a ruština.

eurolingua

Žiaci 2. stupňa ZŠ

Aké problémy tu najčastejšie riešime. Väčšina žiakov  prichádza dnes do kontaktu najprv s angličtinou. Tú začínajú „hravo“ naberať a tu príde 2. jazyk, väčšinou nemčina v 5. alebo 6. triede ZŠ a nastávajú problémy. Je tu zrazu príliš veľa gramatiky a tak odlišnej od slovenskej, ktorú si až tak neuvedomujú (určitý a neurčitý člen, predložky, 3. a 4. pád, modálne slovesá, skloňovanie podstatných a prídavných mien, písanie veľkých písmen...). A častá otázka je tu: načo je mi nemčina, keď sa z angličtinou dorozumiem na celom svete.

eurolingua

Študenti, maturanti

Problémy s dvoma jazykmi pokračujú aj na strednej škole, ak neboli dostatočne podchytené na ZŠ. Veľmi často úroveň znalosti cudzieho jazyka nezodpovedá počtu odučených hodín v škole. Maturanti majú často slabú úroveň znalosti gramatiky a konverzácie. Preto máme v ponuke prípravu na maturitu. Aj keď už neskoro, a tečie do topánok, ale predsa radi pomôžeme.

Vstupné pohovory v práci, práca v zahraničí

Často stojí klient pred dilemou – mám dobrú ponuku, ale neviem dostatočne jazyk. Alebo o mesiac by som mohol ísť pracovať  do zahraničia, ale podmienka je znalosť cudzieho jazyka na úrovni napr. A2. Samozrejme zase je tu možnosť ako pomôcť – individuálne, intenzívne a v čase podľa požiadaviek klienta, hoci aj v čase pracovného voľna.

Staršia generácia

Vyrástla bez počítača a angličtiny. Doba napreduje, deti, vnúčatá žijú, študujú alebo pracujú v zahraničí. Čoraz častejšie sú zmiešané manželstvá s cudzincom. Je tu internet, skype, maily. Treba letieť do USA, Kanady či Austrálie. A je tu ďalšia vyprofilovaná skupina, ktorá viac cestuje a chce aj učením „nezostarnúť“ – udržať si mladosť.

Dovolenkári

Sú ďalšou skupinou, ktorá si vždy po lete uvedomuje, že s jazykom treba „čosi“ robiť. Najčastejšia argumentácia: upratovači v hoteloch vedia jazyky na lepšej úrovni ako my. Musíme sa učiť! Títo majú viac možností vybrať si z ponuky celoročných kurzov, kde učíme klasickou metódou, čo je rozprávanie, počúvanie, čítanie, písanie, ale aj gramatika, ktorá je základom a pomôže rýchlejšie naučiť sa jazyk.

Vážení klienti, verte, prvý krok je, príďte nás navštíviť: P, U, S, Š od 15:00 do 20:00 hod. Ak riešite nejaký problém, aspoň poradíme.

Pretože platí: Koľko rečí vieš, toľkokrát si pomôžeš!

Viac informácií: http://www.eurolingua.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.